Aksam Amouage Journey tercih ettim. Uzun zaman olmuş kullanmayali çok hoşuma gitti. Eksi yönleri var tabi ancak ara ara kullanilinca görmezden gelebilirim eksi yönlerini
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: ali View PostAksam Amouage Journey tercih ettim. Uzun zaman olmuş kullanmayali çok hoşuma gitti. Eksi yönleri var tabi ancak ara ara kullanilinca görmezden gelebilirim eksi yönlerini
- 3 beğenme
Yorum
-
Bütün Cumartesi günümü keyifle geçirmemi sağlayan Pryn Turkish Leather oldu. Animalik çizgiye, itici olmadan yaklaşmayı beceren harika bir deri akoru biraz yumuşayarak uzun süre devam edince düz çizgide giden bir parfümle karşı karşıya olduğumu sandım ama çok yanılmışım. Parfümün tenimde kaldığı çok uzun saatler boyunca bir sürü kayda değer akor geçit yaptı. Aklımda yer edenler kısa kısa şöyle: İlk cümlede yazdığım gibi rahatsız etmeden hayvansal çağrışımlar yapabilen nefis bir deri, deri yumuşayıp geriye çekilirken ona eşlik etmeye başlayan, yine fazla kirlilik içermeden batılı tarzda kullanılmış öd ağacı ve ona çok iyi uyum sağlayan, hafif dumansı, keskin bir tütsü (olibanum), bunlar yavaş yavaş geri çekilirken küçük adımlarla öne çıkmaya başlayıp bir süre sonra sahneyi tamamen ele geçiren nefis bir amber, amberin inanılmaz bir ustalıkla hafif hafif tatlılaşmasını sağlayan, son derece dengeli tozlu kakao dokunuşları, kakaonun altından beni bir kere daha şaşırtarak ortaya çıkan, çok gerçekçi, dumansız bir yanık odunsuluk ve son... Evde, kokunun gelişimini takip ederek kullandığım için nüansları kaçırmamış olduğuma çok memnunum. Üzerime sıkıp dışarı çıksam bir sürü önemli detay güme gidebilirdi. Son zamanlarda, Fougere Bengale'den sonra, en beğendiğim parfüm oldu Pryn Turkish Leather. Uzun soluklu, sürprizlerle dolu oryantal bir yolculuk, bir macera gibi. Zengin, çok boyutlu, nefis bir gelişim ve önemli bir değişim geçiren, karakterli bir parfüm. Öve öve yere göğe sığdırılamayan, yavan, basit, fiyatının karşılığı bir koku profiline sahip olmadan popüler olmuş deri parfümleriyle karıştırılmaması gereken, alkışı hakeden bir iş.
- 13 beğenme
Yorum
-
Hermes Twilly kullandım.Son zamanlarda en hoşuma giden parfümdü.Eşim bana parfüm almak isteyince tercihim bu oldu😊Çok keyif alarak kullanıyorum gerçekten.Beni mutlu ediyor kokusu.Ferah ama asla sıradan değil.Bunu kullandıkça daha iyi anlıyorum.Tek sıkıntı arada tazelemek gerekiyor.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum