Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Aksam Amouage Journey tercih ettim. Uzun zaman olmuş kullanmayali çok hoşuma gitti. Eksi yönleri var tabi ancak ara ara kullanilinca görmezden gelebilirim eksi yönlerini
    estefanyen

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ali View Post
      Aksam Amouage Journey tercih ettim. Uzun zaman olmuş kullanmayali çok hoşuma gitti. Eksi yönleri var tabi ancak ara ara kullanilinca görmezden gelebilirim eksi yönlerini
      Ama muazzam bir baslangici var

Yorum

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Katilmamak elde değil

• Atelier vanille insense...
      klas vanille olmalıydı adı...
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• NY Amber

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
          Atelier vanille insense...
          klas vanille olmalıydı adı...
          Gerçekten güzeldi dostum.

Yorum

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Yalnız Gucci absolute Femme kaldıkça daha iyi oldu alınabilir...

• Bütün Cumartesi günümü keyifle geçirmemi sağlayan Pryn Turkish Leather oldu. Animalik çizgiye, itici olmadan yaklaşmayı beceren harika bir deri akoru biraz yumuşayarak uzun süre devam edince düz çizgide giden bir parfümle karşı karşıya olduğumu sandım ama çok yanılmışım. Parfümün tenimde kaldığı çok uzun saatler boyunca bir sürü kayda değer akor geçit yaptı. Aklımda yer edenler kısa kısa şöyle: İlk cümlede yazdığım gibi rahatsız etmeden hayvansal çağrışımlar yapabilen nefis bir deri, deri yumuşayıp geriye çekilirken ona eşlik etmeye başlayan, yine fazla kirlilik içermeden batılı tarzda kullanılmış öd ağacı ve ona çok iyi uyum sağlayan, hafif dumansı, keskin bir tütsü (olibanum), bunlar yavaş yavaş geri çekilirken küçük adımlarla öne çıkmaya başlayıp bir süre sonra sahneyi tamamen ele geçiren nefis bir amber, amberin inanılmaz bir ustalıkla hafif hafif tatlılaşmasını sağlayan, son derece dengeli tozlu kakao dokunuşları, kakaonun altından beni bir kere daha şaşırtarak ortaya çıkan, çok gerçekçi, dumansız bir yanık odunsuluk ve son... Evde, kokunun gelişimini takip ederek kullandığım için nüansları kaçırmamış olduğuma çok memnunum. Üzerime sıkıp dışarı çıksam bir sürü önemli detay güme gidebilirdi. Son zamanlarda, Fougere Bengale'den sonra, en beğendiğim parfüm oldu Pryn Turkish Leather. Uzun soluklu, sürprizlerle dolu oryantal bir yolculuk, bir macera gibi. Zengin, çok boyutlu, nefis bir gelişim ve önemli bir değişim geçiren, karakterli bir parfüm. Öve öve yere göğe sığdırılamayan, yavan, basit, fiyatının karşılığı bir koku profiline sahip olmadan popüler olmuş deri parfümleriyle karıştırılmaması gereken, alkışı hakeden bir iş.

Yorum

• Profumum Roma - Sorriso

Yorum

• Vanille bourbon - Seville

Yorum

• Chanel no:22 kullandim soguk havayi firsat bilip. Tavsiye ederim😃 farkli bir deneyim. Bir koku ancak bu kadar bogucu ve rahatsiz edici olur. (bence)

Yorum

• Tauer -Au Couer Du Desert oldukça derin ve güzel performans harika daha ne olsun

Yorum

• ali
                    ali Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Geçtiğimiz günlerde koleksiyonuma lddm i ekledim aklım bunda bir de vanille flashta kaldı bu ikisini hiç koklamadim. Siseli lddm varken sizce Au Couer de alınır mi?

• Azzura
                    Azzura Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ben aldım ikisini de şişeli iki koku cok benzer ancak lddm sever olarak acdm de olmalı diye düşündüm pişman da olmadım açıkçası ancak 165 € acdm ye vermeyeyim hemen hemen %80 benzer bi koku yerine başka bir koku alayım derseniz bu da bir seçenek

• ali
                    ali Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hocam alacağız belli oldu

• Hermes Twilly kullandım.Son zamanlarda en hoşuma giden parfümdü.Eşim bana parfüm almak isteyince tercihim bu oldu😊Çok keyif alarak kullanıyorum gerçekten.Beni mutlu ediyor kokusu.Ferah ama asla sıradan değil.Bunu kullandıkça daha iyi anlıyorum.Tek sıkıntı arada tazelemek gerekiyor.

Yorum

• Terre sıktım bugün..farklı ama beni yoran kokulardan..seviyorum ozletiyir kendini

Yorum

• Amouage Opus X, kendi kendime...

Yorum

• Hermes Mediterranean

Yorum

• Nasomatto Baraonda ne denilebilir ki mükemmel

Yorum

İşleniyor...
                          X