Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
    Akşam espresso yanına Draco nefis eşlik ediyor...
    Pişti bende Draco kullandım ve çok beğendiğim bir parfüm oldu , keşke fiyatını da çok beğenebilseydim

Yorum

• Bugün çok tehlikeli 2 parfüm aldım yanıma. Biri cocain diğeri esrar. Franck Boclet Cocaine ve Kinski yani. Franck Boclet Cocaine için bu zaman kadar kullandığım tüm parfümlerin içerisinde hiç bu kadar övgü almadım, petroldeki ofis arkadaşlarımın hepsi bayıldı kokuya. 4 ya da 5 fıs sıkmıştım öğlene kadar performansı süperdi. Şişeli alınacaklar listesi ekledim mi bilmiyorum ama bugün itibari ile eklemiş bulunmaktayım. Akşam ise Kinsski kullandım, anlatmama gerek var mı bence yok çünkü onun adı KİNSSSKİ.... Anlatmayacaksın yaşayacaksın. Seni sevmeyen ölsün

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Abi sende ciddi bir uyuşturucu bağımlısı potansiyeli var

• KARALARIN_CEMAL
        KARALARIN_CEMAL Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Dünyada en son kullanacak insanlardan biriyim Umut hocam. Dini inanışım gereği haramlarla işim olmaz. Bakma esprili olarak yazıp çiziyorum, İçeriğinde rum olan kokulardan bile uzak durmaya çalışıyorum, elimden gelse parfüm de kullanmayacağım ama bu forumlar beni bu hale getirdi. (benim parfümler listesinde ve kullandıklarımın içeriğinde rum, viski vb olan kokular varsa beni uyarmanızı rica ediyorum) sevgi ve saygılar.

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
      Bugün çok tehlikeli 2 parfüm aldım yanıma. Biri cocain diğeri esrar. Franck Boclet Cocaine ve Kinski yani. Franck Boclet Cocaine için bu zaman kadar kullandığım tüm parfümlerin içerisinde hiç bu kadar övgü almadım, petroldeki ofis arkadaşlarımın hepsi bayıldı kokuya. 4 ya da 5 fıs sıkmıştım öğlene kadar performansı süperdi. Şişeli alınacaklar listesi ekledim mi bilmiyorum ama bugün itibari ile eklemiş bulunmaktayım. Akşam ise Kinsski kullandım, anlatmama gerek var mı bence yok çünkü onun adı KİNSSSKİ.... Anlatmayacaksın yaşayacaksın. Seni sevmeyen ölsün

Dünyada en son kullanacak insanlardan biriyim Umut hocam. Dini inanışım gereği haramlarla işim olmaz. Bakma esprili olarak yazıp çiziyorum, İçeriğinde rum olan kokulardan bile uzak durmaya çalışıyorum, elimden gelse parfüm de kullanmayacağım ama bu forumlar beni bu hale getirdi. (benim parfümler listesinde ve kullandıklarımın içeriğinde rum, viski vb olan kokular varsa beni uyarmanızı rica ediyorum) sevgi ve saygılar

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.63 MB
ID:	64147Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.19 MB
ID:	64146

Yorum

• Yesterday haze- Imaginary Authors- Hiç bir parfümde fındıksı kokuyu bu parfümdeki kadar hissetmemiştim. 15-20 dakika sonra da karışık meyve kokusu ön plana çıkıyor.

Yorum

• ormonde jayne Bkack gold

Yorum

• tobacco vanille ile güzel bir cuma sabahı ve yarın cumanınertesi...
              sevilesi gün...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View Post

Pişti bende Draco kullandım ve çok beğendiğim bir parfüm oldu , keşke fiyatını da çok beğenebilseydim
                bende zadig voltaire de var istersen göndereyim biraz sana draco nun ikizi mübarek
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Gerçekten benziyor mu ... olabilir Hakan bir ara yollarsan keyifle kullanırım

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Teşekkürler dostum Herod

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

bende zadig voltaire de var istersen göndereyim biraz sana draco nun ikizi mübarek
                Dostum sen dreco ya taktın.

Yorum

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Kesinlikle silaj ve kalıcılığı olay ... sürdüğün yerden çıkmıyor günlerce kalıyor kıyafette...kokusu da bana hitap ediyor...farklı bir vanilyalı parfüm...biraz indolik , kirli bi hava var ama hoşuma gitti. Çok beğendim gerçekten Herod

• serif_aydogar
                  serif_aydogar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  buluştuğumuzda getir. Bir bakayım bende.

• Herod
                  Herod Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  başüstüne muhterem

• Kilian - StH

Yorum

• The Merchant of Venice Ottoman Amber
                  estefanyen

Yorum

• Tiziana Terenzi Orıon.Açılışını pek kimse sevmez ama benim için mükemmel.

Yorum

• issey miyake nuit d ́issey edt

Son günlerde bir deri notası aldı başını gidiyor yahu hemen hemen her parfümde var ama bu parfümdeki greyfurt kokuyu oldukça yumuşatmış ve kullanılabilir hale getirmiş yoksa bende direk baş ağrısı yapabilirdi

Yorum

• bu gün song boisde ete

Yorum

• Click image for larger version

Name:	38AE5EEE-7EAC-458D-AD92-758EB613D846.jpeg
Views:	170
Size:	2.52 MB
ID:	64176 Hermes L’Ambre des Merveilles ve Hanae Mori Blue Butterfly
                          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

İşleniyor...