Orjinal yazı sahibi: Herod
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün çok tehlikeli 2 parfüm aldım yanıma. Biri cocain diğeri esrar. Franck Boclet Cocaine ve Kinski yani. Franck Boclet Cocaine için bu zaman kadar kullandığım tüm parfümlerin içerisinde hiç bu kadar övgü almadım, petroldeki ofis arkadaşlarımın hepsi bayıldı kokuya. 4 ya da 5 fıs sıkmıştım öğlene kadar performansı süperdi. Şişeli alınacaklar listesi ekledim mi bilmiyorum ama bugün itibari ile eklemiş bulunmaktayım. Akşam ise Kinsski kullandım, anlatmama gerek var mı bence yok çünkü onun adı KİNSSSKİ.... Anlatmayacaksın yaşayacaksın. Seni sevmeyen ölsün
- 6 beğenme
Yorum
-
Abi sende ciddi bir uyuşturucu bağımlısı potansiyeli var
-
Dünyada en son kullanacak insanlardan biriyim Umut hocam. Dini inanışım gereği haramlarla işim olmaz. Bakma esprili olarak yazıp çiziyorum, İçeriğinde rum olan kokulardan bile uzak durmaya çalışıyorum, elimden gelse parfüm de kullanmayacağım ama bu forumlar beni bu hale getirdi. (benim parfümler listesinde ve kullandıklarımın içeriğinde rum, viski vb olan kokular varsa beni uyarmanızı rica ediyorum) sevgi ve saygılar.
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostBugün çok tehlikeli 2 parfüm aldım yanıma. Biri cocain diğeri esrar. Franck Boclet Cocaine ve Kinski yani. Franck Boclet Cocaine için bu zaman kadar kullandığım tüm parfümlerin içerisinde hiç bu kadar övgü almadım, petroldeki ofis arkadaşlarımın hepsi bayıldı kokuya. 4 ya da 5 fıs sıkmıştım öğlene kadar performansı süperdi. Şişeli alınacaklar listesi ekledim mi bilmiyorum ama bugün itibari ile eklemiş bulunmaktayım. Akşam ise Kinsski kullandım, anlatmama gerek var mı bence yok çünkü onun adı KİNSSSKİ.... Anlatmayacaksın yaşayacaksın. Seni sevmeyen ölsün
Dünyada en son kullanacak insanlardan biriyim Umut hocam. Dini inanışım gereği haramlarla işim olmaz. Bakma esprili olarak yazıp çiziyorum, İçeriğinde rum olan kokulardan bile uzak durmaya çalışıyorum, elimden gelse parfüm de kullanmayacağım ama bu forumlar beni bu hale getirdi. (benim parfümler listesinde ve kullandıklarımın içeriğinde rum, viski vb olan kokular varsa beni uyarmanızı rica ediyorum) sevgi ve saygılar
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View Post
Pişti bende Draco kullandım ve çok beğendiğim bir parfüm oldu , keşke fiyatını da çok beğenebilseydimİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
bende zadig voltaire de var istersen göndereyim biraz sana draco nun ikizi mübarek
- 1 Beğen
Yorum
-
-
- 4 beğenme
Yorum
Yorum