Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Coromandel.

Yorum

• Bugün sabah YSL - La Nuit de L'homme, öğleden sonra Nishane - Fan your Flames.

Yorum

• Dönüş yolu yine atelier rebul...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Optuna
          Optuna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          hangi rebul hocam? cok degerli parfümler urettiler bir kac yılda. Su an yeni bir seri daha cikmis, yeni bir şişe ile sunulmuş sanırım.

• Herod
          Herod Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Rebul İstanbul olan ayrıca no 94 olan baccarat Rouge benzeri eau mystque ise taurer amber flash benzeri üstelik çok iyiler

• Orjinal yazı sahibi: aydın10 View Post
        Dior Eau noire- Fragrantica' da bir yorumcu kekik suyuna lavanta kolanyası karıştırılmış olarak düşünün demiş. Bana da mantıklı geldı,ama o bu karışımı beğenmemiş bense beğendim. Meditatif etkili bir parfüm sanki. Hele çok çok az lavanta yağıyla desteklenince bu etki daha da yoğunlaşıyor.
        Eau Noire'daki ölmezotu lavanta birlikteliği Fransız inceliği katılmış olarak sunulunca köri, çemen benzetmeleri biraz daha sınırlı kalıyor ama aromatik otların ve ölmezotunun baharatlı karakterinin oryantal mutfakları hatırlatan etkisi kesin. Onlara zarif bir kuru tütün ve kahve destek veriyor. Bunun daha sert oryantal versiyonu için bence bugün kullandığım Fougere Bengale'e bakmak gerekiyor. Lavanta kullanımı, Eau Noire'daki başarılı lavanta kullanımının da ötesine geçiyor bence. Bana hep eski kokan lavantanın son dönemlerdeki en modern, en ilginç kullanımlarından biri Fougere Bengale'deki. Yine ölmezotundan gelen çemen, köri tarzı baharatlı yapı işin içinde. Ayrıca nefis bir kuru tütün ve yeni kesilmiş, henüz tam kurumamış yeşilimtırak ot kokusu ile hafif bir duman, sonlarda da meşe yosunu eşliğinde iyice sabunsu kıvama gelmiş lavanta var. Piyasa işi genel beğeni parfümlerinin çok dışında nefis bir parfüm, cici çocuk ya da cici kız parfümü olmadığı da açık. Sadece biraz düz bir çizgisi var, değişimler minimal seviyede.
        Son Düzenleme Medea; 26-01-18, 21:41. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Byodorr
          Byodorr Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Medea super tanimlamalar....Tebrik ediyorum. İyi ki bu forumda varsiniz...

• Cacharel eden

Yorum

• Bugün London ile beraberdil

Yorum

• Gün boyunca Memo italian leather

Yorum

• Gece ursa. Koklamak mutlu ediyor beni...sevmeyeni cok ama...

Yorum

• Ben de gece git sıkayım istedim...
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Sarah Jessica Parker Dawn...sevgili dewnew sayesinde tanıştığım bir güzellik

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.40 MB
ID:	61780

Yorum

• Dior Feve Delicieuse... az doz kullanımında keskin şurubumsu hava pek hissedilmiyor. Çok keyifli şuan
                    estefanyen

Yorum

• Click image for larger version

Name:	1504368453.jpg
Views:	181
Size:	746.5 KB
ID:	61791

Markanın öne çıkan 3 kokusundan biri bana kalırsa. Yogun bir kökvetiver, sandal ve odunsulardan oluşan bu parfüme benzeyen bir kac parfüm var hatırladıgım kadarıyla. Vertus Ombre ve Amouage İnterlude bandında bir odunsu parfüm kısaca. Şöyle bir artısı var bunlara nazaran, sonlara dogru oldukça ferah ve gizli bir narenciye yayılmaya basliyor. Bence gayet başarılı bir ürün kış için. Farkedilirlik ve kalıcılık oldukça iyi. Fiyatına bakıldıgında benzer parfümleri sevenlerin düsünmeden alabilecegi bir parfüm olabilir.

Yorum

• Casamorati kullandim.

Yorum

• PDM Herod

Yorum

İşleniyor...
                          X