Coromandel.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: aydın10 View PostDior Eau noire- Fragrantica' da bir yorumcu kekik suyuna lavanta kolanyası karıştırılmış olarak düşünün demiş. Bana da mantıklı geldı,ama o bu karışımı beğenmemiş bense beğendim. Meditatif etkili bir parfüm sanki. Hele çok çok az lavanta yağıyla desteklenince bu etki daha da yoğunlaşıyor.Son Düzenleme Medea; 26-01-18, 21:41. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
-
Dior Feve Delicieuse... az doz kullanımında keskin şurubumsu hava pek hissedilmiyor. Çok keyifli şuan
- 8 beğenme
Yorum
-
Markanın öne çıkan 3 kokusundan biri bana kalırsa. Yogun bir kökvetiver, sandal ve odunsulardan oluşan bu parfüme benzeyen bir kac parfüm var hatırladıgım kadarıyla. Vertus Ombre ve Amouage İnterlude bandında bir odunsu parfüm kısaca. Şöyle bir artısı var bunlara nazaran, sonlara dogru oldukça ferah ve gizli bir narenciye yayılmaya basliyor. Bence gayet başarılı bir ürün kış için. Farkedilirlik ve kalıcılık oldukça iyi. Fiyatına bakıldıgında benzer parfümleri sevenlerin düsünmeden alabilecegi bir parfüm olabilir.
- 8 beğenme
Yorum
Yorum