Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Açılış Hdp Fidelis SS --------- S dönüşümde ise KinnNNski, abi sen nasıl bir şeysin yaa, insanı bağımlı yapıyorsun resmen

Yorum

• Dior eau sauvage. Kalıcılık ve slaj iyi. Kış için tavsiye ederim.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.67 MB
ID:	61429

Yorum

• Yine Fahrenheit Le Parfum.
          Boozy havada bir vanilya aradan sırıtan menekşeler falan.Gerçi zaten severdim ama bu ara daha bir düştüm üstüne

Yorum

• Click image for larger version

Name:	o.46901.jpg
Views:	152
Size:	127.0 KB
ID:	61458

Görselde yarattıgı algı kokuya yansımamış tam olarak. Tam anlamıyla unisex bir çalışma bana kalırsa. Başlangıçta yogun erigin de etkisiyle alkol ve sarı çiçekli bir patlamanın akabinde floral bir şekilde devam ediyor. Minimal deri kullanımını algiliyorum ve bohem bir hava kattigini soyleyebilirim. Genel olarak yogunluk ve kalite hissi oluşturuyor ilk andan itibaren fakat tene yakın ilerliyor. Sonlardaki vanilya nasıl oluyorsa ylang ylang tadı veriyor, aktarlarda satılan tertemiz bir koku olan ylang ylang'dan bahsediyorum. Marjinal bir parfüm olmadigini soyleyebilirim kısaca.

Yorum

• Amouage Opus V

Yorum

• SL - Chergui
                hastasiyim.net

Yorum

• öğlen sonrası coromandel tam sırası...
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• MFK - Grand Soir

Yorum

• Ver güzel abim oradan hayvanı. Salome günü. Evin içini Kurban Bayramı ilk günü gibi bıraktım çıktım o _O

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

Bende ki su gibi nerdeyse hey gidi eski viw im nerdesin
                        Bende ki fena değil gibi. Kullanmaya kıyamıyorum. Gerçi eşimde severek kullanıyor ayrı bir mesele. 😀

Yorum

• Minty
                          Minty Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Valla etrafta olsa ben de çalardım :-) eşinizle zevkimiz uyuyor

• serif_aydogar
                          serif_aydogar Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Zevkleriniz aynı Aysu hanım. Sizin bir iki parfümü almıştım. Şu an hatırlayamadım ama bitmiş biri yine istiyor ondan. 😀

• Dün akşam cantona8 ile splite açtığı parfümlerden muhabbet ederken daha önceki yapmış olduğu indie splitindeki kokulardan filan muhabbet açıldı. Elimde halen o splitteki bütün parfümlerden olduğunu söyledim sonra laf dönüp dolaşıp Soivohle Underwold a geldi çok performanslı bir koku olduğundan ve Dark Side a benzediğinden filan bahsettik. O anda parfümü aklımda tazelemek için 1 fıs koluma yaptım ve üstümde de henüz yarım saat kadar önce sıkmış olduğum Karagöz vardı. O 1 fıs karagöz gibi performanslı kokuyu nasıl sindirdi ben halen daha şoklardayım bütün gece burnuma burnuma vurdu o tek fıs. Sabah geldim ofise kaldığım yerden devam edişyorum bu sefer kokusuz ve arınmış tene 2 fıs ortalık bildiğiniz yıkılıyor bu saat oldu henüz hiç bir şekilde geri adım atmadı. Bu nasıl bir performanstır ben böyle birşey görmedim. Kokusu zaten tam benlik, hafif kirli, isli ve animalik bir vetiver parfümü.

Yorum

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yıkılıyor desene

• Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post

Bende ki fena değil gibi. Kullanmaya kıyamıyorum. Gerçi eşimde severek kullanıyor ayrı bir mesele. 😀
                        viw şişesinin üzerine biraz kouros biraz apls bi tutamda micallef emir sürdük mü viw elimde muhterem
                        o zaman yarısı da sizindir

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

viw şişesinin üzerine biraz kouros biraz apls bi tutamda micallef emir sürdük mü viw elimde muhterem
                          o zaman yarısı da sizindir
                          kırışırız diyorsun.
                          Valla bir daha eve girebilirmiyim düşünmem lazım. 🤣

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post
                            kırışırız diyorsun.
                            Valla bir daha eve girebilirmiyim düşünmem lazım. 🤣
                            yanarız diyorsun bakıcaz artık bi çareresine herşey viw için

Yorum

İşleniyor...
                            X