chergui keşke farkedilebirliği daha yüksek olsa..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
İki gündür By Kilian Back to Black kullanıyorum. İlk kokladiğımda nefret ettiğim için kendime kızdığım bir parfüm. Şimdi ise doyamıyorum. Gourmand tarzı baştan çıkarıcı bir parfüm.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 10 beğenme
Yorum
-
-
Soivohle Meerschaum. 2 sene kadar önce cantona8 in indie splitinden edindiğim ve bana kalırsa o splitin dew2 ile beraber en akılda kalan parfümlerinden. Underworld uda bambaşka bir dünya
- 10 beğenme
Yorum
-
-
HdP 1740'ın muhteşem kirli bohem havası soğuğa karşı koruyucu kalkan gibi üzerimde. Ortalığı kaplayan bol gösterişli, cilalı ve yüksek fiyatlı ama basit, genel beğeniye oynayan, uyduruk kompozisyonların arasında bir mücevher kadar değerli. Tabi ofis çalışanlarına falan hiç uymayacağı kesin.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostHdP 1740'ın muhteşem kirli bohem havası soğuğa karşı koruyucu kalkan gibi üzerimde. Ortalığı kaplayan bol gösterişli, cilalı ve yüksek fiyatlı ama basit, genel beğeniye oynayan, uyduruk kompozisyonların arasında bir mücevher kadar değerli. Tabi ofis çalışanlarına falan hiç uymayacağı kesin.
- 4 beğenme
Yorum
-
5 günlük aradan sonra gene bir buket çiçek gibi "hangi parfümler ön planda" şeklinde sunum yapalım. Yazmadan edemeyeceğim, yeni yıldan sonra zam yapmaya meraklı büyük firmalarında alacağı olsun; bu konuda çok iyiler. Aynen bu şekilde devam etsinler. Almaya gelice Şahin, vermeye gelince Karga misali...
PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!
- 9 beğenme
Yorum
-
İstedikleri kadar artırsınlar... Tüketici olarak bu fiyatlara hayır deyip alınmayacak. 1 kişi ile sınırlı değil 1000 lerce kişi yapsın o zaman %60 kazanç yerine %10 civarına satmak zorunda kalırlar. Keşke böyle bilince sahip olsakta yapılan tüm zamlara sesimizi yükseltsek; sırf parfümle sınırlı değil...
Yorum