Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ursa, ben bu kokunun açılışından rahatsız olmadığıma karar verdim koku eşiğim yüksek herhalde
    estefanyen

Yorum

• Moresque - rand

koku güzelliği, kalıcılık ve yayılım olarak beni ziyadesiyle mutlu eden bir koku oldu. Tatlı bir koku ama baygınlık veren cinsten bir tatlılık değil. Ananas kullanımı şahane ama çok iyi harmanlanmış aradan net sıyrılmıyor. Kokuyu sıktığınızda yürüyen bir ananasa dönüşme riski yok. Güzel parfüm güzel... Altuğ hocaya teşekkür ediyorum. matrai

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İyi günlerde kullan hocam

• doors
        doors Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Markanın belkide en iyi kokusu.Dediğiniz gibi tatlı bir koku,hafif iris efekti çok yerinde kullanılımış.

• Franck Boclet Tobacco. Tobacco vanilledan ilham almış ama gölgesinde kalmaktan kurtulamamış bir klon. Tobacco vanille varken bence gereksiz

Yorum

• Coromandel ile devam

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai
          Franck Boclet Tobacco. Tobacco vanilledan ilham almış ama gölgesinde kalmaktan kurtulamamış bir klon. Tobacco vanille varken bence gereksiz
          Hocam ben de şu an peçete üstünde koku testi yapıyordum F.B. Tobaccoyu kokladığım an aynı şeyi düşündüm. Tobacco vanille nin aynısı olmuş

Yorum

• ÇETO
            ÇETO Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam bende az önce hediye aldığım dekantları sizin yönteminizle denicem ama kokuların karışacağını düşündüğümden,küçük not kağıtlarına sıkıp hava almayan çırtlı poşetlere koyup ertesi gün tekrar denemek bu yöntemi uydurdum

• herod&ninfeo mio...bol limonlu incirli aşure gibi kokuyorum şu an...ama çok mutluyum...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• YSL Rive Gauche

Yorum

• Jaipur EDT hafta sonu satıcıyla buluşup almıştım
              Aşk yaşıyoruz şu an

Bana bu güzelliği satan arkadaş bir kac tanede 2-3 ml kalmış dekant hediye etti

Tobacco Vanille
              Tiziana Terenzi Kirke
              Lidge ( siyah çerceveli şişedenmiş )
              Herod ( içinde hiç kalmamıştı kapaktan kokladım )

Tobaccodan mutlaka dekant alınacak
              Kirkeden Mutlaka dekant alınacak
              Lidge farklı ama enerjimiz tutmadı
              Herod dekant şişesinin kapağındaki kokuyu sevemedim

Yorum

• The Mercant Of Venice.Arabesque.Kullandığınızda iltifat almamak imkansız.

Yorum

• Bugün birden leylak kokusu aldım ve kokunun koluma sıkmış olduğum Tresor dan geldiğini farkettim.İçeriğinde leylak olduğunu biliyordum ama daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.Hep kayısı ve gül ile eşleştirdiğim bir parfümdü.Şimdi dikkatlice koklayınca leylağı daha net algılayabiliyorum.Çok hoşuma gitti😄Tresor u zaten severdim şimdi daha da bir sevmeye başladım.

Yorum

• aydın10
                    aydın10 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Benim klasiklerim Tresor ve Dune'dur. İkisine de bayılırdım. Fakat yıllar var ikisini de denemedim.

• Fahrenheit,nice nişleri cebinden çıkarır.

Yorum

• Memo italian leather...domates vanilya deri nasıl bir uyum tanrım...

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                      KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Pişti olmuşuz hocam bugün ben de İtalian leather kullandım

• MDCI Chypre palatin

Yorum

• KARALARIN_CEMAL kıyamıyorum bitmesin diye bazı bazı akşamlar iki fıs...

Yorum

• Hanımeli nasıl buldun Palatini bir de senden dinlemek isterim o güzel yorumlarından bir bukle rica etsem

Yorum

• Tuberose
                          Tuberose Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          İnceleme hazır gibi Herod hocam yazması kaldı. Ben muhteşem diyorum... bir bayana da çok yakışan bir parfüm ben maskülen bulmadım
                      İşleniyor...
                      X