Ursa, ben bu kokunun açılışından rahatsız olmadığıma karar verdim koku eşiğim yüksek herhalde
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Moresque - rand
koku güzelliği, kalıcılık ve yayılım olarak beni ziyadesiyle mutlu eden bir koku oldu. Tatlı bir koku ama baygınlık veren cinsten bir tatlılık değil. Ananas kullanımı şahane ama çok iyi harmanlanmış aradan net sıyrılmıyor. Kokuyu sıktığınızda yürüyen bir ananasa dönüşme riski yok. Güzel parfüm güzel... Altuğ hocaya teşekkür ediyorum. matrai
- 11 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matraiFranck Boclet Tobacco. Tobacco vanilledan ilham almış ama gölgesinde kalmaktan kurtulamamış bir klon. Tobacco vanille varken bence gereksiz
- 6 beğenme
Yorum
-
Jaipur EDT hafta sonu satıcıyla buluşup almıştım
Aşk yaşıyoruz şu an
Bana bu güzelliği satan arkadaş bir kac tanede 2-3 ml kalmış dekant hediye etti
Tobacco Vanille
Tiziana Terenzi Kirke
Lidge ( siyah çerceveli şişedenmiş )
Herod ( içinde hiç kalmamıştı kapaktan kokladım )
Tobaccodan mutlaka dekant alınacak
Kirkeden Mutlaka dekant alınacak
Lidge farklı ama enerjimiz tutmadı
Herod dekant şişesinin kapağındaki kokuyu sevemedim
- 9 beğenme
Yorum
-
Bugün birden leylak kokusu aldım ve kokunun koluma sıkmış olduğum Tresor dan geldiğini farkettim.İçeriğinde leylak olduğunu biliyordum ama daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.Hep kayısı ve gül ile eşleştirdiğim bir parfümdü.Şimdi dikkatlice koklayınca leylağı daha net algılayabiliyorum.Çok hoşuma gitti😄Tresor u zaten severdim şimdi daha da bir sevmeye başladım.
- 12 beğenme
Yorum
-
KARALARIN_CEMAL kıyamıyorum bitmesin diye bazı bazı akşamlar iki fıs...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 4 beğenme
Yorum
-
Hanımeli nasıl buldun Palatini bir de senden dinlemek isterim o güzel yorumlarından bir bukle rica etsemİnsanın ruhu kokularıdır...
- 4 beğenme
Yorum
Yorum