Orjinal yazı sahibi: Hanımeli
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Merhabalar;
Dün ve bugün, zamanında depresif ve aynen bugünlerdeki gibi basık ve karanlık bir havada tanıştığım Serge Lutens Muscs Koublaï Khan ile yürüdüm.
Nedendir bilinmez ancak böyle havalarda ve dış mekanlarda en iyi performansı veriyor. Tekdüze bir misk kokusu gibi görünse de tecrübeli kullanıcıların farkına varabileceği çok ince nüanslara sahip. Çok az kimyon, hatırı sayılır Civet ve birkaç çeşit misk; saatlerce ahenkle dans ediyor. Musc Ravageur gibi tatlı ve gurman değil, Musc Tonkin gibi sert ve kalın değil ayrıca açılışları haricinde Original Musk ile paralel ancak hem artistik hem kompozisyonel hem de kontrollü gücü bakımından nam-ı değer Kubilay Han benim için bir başyapıt, misklerin atası.
- 13 beğenme
Yorum
-
Günü vintage Issey Miyake L’eau d’issey ile bitirdim. Zamanının en performanslı ve dikkat çekici kokularından birtanesi idi. Günümüz versiyonu vintage ile uzaktan yakından alakası yok performans olarak. Koku olarakta güncel versiyon çok çiğ.
- 10 beğenme
Yorum
-
Sigilli Athunis... Tam benlik bir açılış yaptı. Yanmış ve kara isle kaplı çok gerçekçi, sert odunsular... Göz yaşartan, burun yakan, bolca kuru duman... Köz kırmızı biber acımtıraklığı ve parlaklığı... Sonra yavaş yavaş kendini gösteren karanlık, tuzlu, harika bir vetiver. İlerleyen bölümde, başlangıçtaki acımasız-sert hava giderek yumuşuyor ve kendini yanmış odun dumanından kurtaran köksü vetiver daha aydınlık, daha sıcak, daha Sycomore tarzı bir hale bürünüyor. Gene hafif dumanlı ve kuru ama daha güler yüzlü ve ferah. Bu şekilde uzun süre devam ediyor. Farkedilirlik, açılışın çarpıcılığı dışında ortalama seviyelerde oldu tenimde. Koku profilinin sertliğinin aksine, yayılım anlamında çok agresif gelmedi bana. Kesinlikle dikkate değer bir parfüm ancak biraz tekdüzelik ya da daha doğrusu yavanlık hissi verdi ilk kullanımda.
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: herobabyfb View Post
Çoğu niş diye ortada gezen kokuya kafa atar başkan
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: baykalbul
Aynen dior bunu çok yapıyor ama şu reformuleleri yapmasa o zaman olacak ama yaptığını rezil edebiliyor. Doğal ürün mü azdır, talep mi çoktur bilmiyorum. Belki bu yüzden yapıyor ününü kullanıp, içerik fiyatını düşürüp daha doğrusu az bulunuyorsa içerik seyreltip veya başka bol bulunan ama kötü olan ürün koyup, çok satış planlamak..
- 5 beğenme
Yorum
Yorum