Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Hanımeli
    Bugün adını bilmediğim bir Chanel Exclusive parfümü kullandım dekantı hediye eden arkadaşım ismini hatırlamıyor...açılışı çok taze gerçek limon kokusuyla yaptı , taze gül ve beyaz çiçekler eklendi , sabunsu bir tarafa evrildi...alt notalarda ise biraz misk ve ağaçsı notalar hissediyorum ... kokunun vintage bir havası var... bu kadar ipiucundan parfümü çözebilen varsa ismini yazarsa sevinirim
    1932 dir o abla

Yorum

• Tuberose
      Tuberose Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Elimde 1932 ve 31 Rue Cambon minik sample ları varmış ikisi de değil malesef 31 RC a yakın ama ondan daha limonlu daha ekşi gül kokuyor...

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      O zaman jersey

• Tuberose
      Tuberose Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Jarsey de varmış denedim o da değil...Altuğ bey bu galiba no 5 Premier...

• Loewe un balcón sobre el Paseo del Prado

Yorum

• Hanımeli 28 la pause
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Tuberose
        Tuberose Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Sanırım bu sefer oldu Herod hocam 28 la pause , teşekkürler

• Coromandel hala misss yağmurla dans ediyor sanki...

Yorum

• Merhabalar;
        Dün ve bugün, zamanında depresif ve aynen bugünlerdeki gibi basık ve karanlık bir havada tanıştığım Serge Lutens Muscs Koublaï Khan ile yürüdüm.
        Nedendir bilinmez ancak böyle havalarda ve dış mekanlarda en iyi performansı veriyor. Tekdüze bir misk kokusu gibi görünse de tecrübeli kullanıcıların farkına varabileceği çok ince nüanslara sahip. Çok az kimyon, hatırı sayılır Civet ve birkaç çeşit misk; saatlerce ahenkle dans ediyor. Musc Ravageur gibi tatlı ve gurman değil, Musc Tonkin gibi sert ve kalın değil ayrıca açılışları haricinde Original Musk ile paralel ancak hem artistik hem kompozisyonel hem de kontrollü gücü bakımından nam-ı değer Kubilay Han benim için bir başyapıt, misklerin atası.

Yorum

• Akşama kadar bebeğime baktım, bırak parfüm sürmeyi çay bile içemedim. Akşam yürüyüşten gelince, duş alıp Acqua Di Gio Profumo sürdüm. Banyo sonrası canım tertemiz kokular çekiyor.

Yorum

• Cumartesi gün boyu Hdp Ambrarem

Yorum

• Günü vintage Issey Miyake L’eau d’issey ile bitirdim. Zamanının en performanslı ve dikkat çekici kokularından birtanesi idi. Günümüz versiyonu vintage ile uzaktan yakından alakası yok performans olarak. Koku olarakta güncel versiyon çok çiğ.

Yorum

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Dediğinize o kadar çok katılıyorum ki. Vintage versiyonu denedikten sonra güncel formülasyonu inanılmaz çiğ geliyor.

• Uzun bir aradan sonra Coromandel

Yorum

• Sigilli Athunis... Tam benlik bir açılış yaptı. Yanmış ve kara isle kaplı çok gerçekçi, sert odunsular... Göz yaşartan, burun yakan, bolca kuru duman... Köz kırmızı biber acımtıraklığı ve parlaklığı... Sonra yavaş yavaş kendini gösteren karanlık, tuzlu, harika bir vetiver. İlerleyen bölümde, başlangıçtaki acımasız-sert hava giderek yumuşuyor ve kendini yanmış odun dumanından kurtaran köksü vetiver daha aydınlık, daha sıcak, daha Sycomore tarzı bir hale bürünüyor. Gene hafif dumanlı ve kuru ama daha güler yüzlü ve ferah. Bu şekilde uzun süre devam ediyor. Farkedilirlik, açılışın çarpıcılığı dışında ortalama seviyelerde oldu tenimde. Koku profilinin sertliğinin aksine, yayılım anlamında çok agresif gelmedi bana. Kesinlikle dikkate değer bir parfüm ancak biraz tekdüzelik ya da daha doğrusu yavanlık hissi verdi ilk kullanımda.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: herobabyfb View Post

Çoğu niş diye ortada gezen kokuya kafa atar başkan
                  Aynen dior bunu çok yapıyor ama şu reformuleleri yapmasa o zaman olacak ama yaptığını rezil edebiliyor. Doğal ürün mü azdır, talep mi çoktur bilmiyorum. Belki bu yüzden yapıyor ününü kullanıp, içerik fiyatını düşürüp daha doğrusu az bulunuyorsa içerik seyreltip veya başka bol bulunan ama kötü olan ürün koyup, çok satış planlamak..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: baykalbul

Aynen dior bunu çok yapıyor ama şu reformuleleri yapmasa o zaman olacak ama yaptığını rezil edebiliyor. Doğal ürün mü azdır, talep mi çoktur bilmiyorum. Belki bu yüzden yapıyor ününü kullanıp, içerik fiyatını düşürüp daha doğrusu az bulunuyorsa içerik seyreltip veya başka bol bulunan ama kötü olan ürün koyup, çok satış planlamak..
                    Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz Baykal hocam. Benim görüşüm doğal ürün temini konusunda bir sıkıntı olabileceği yönünde. Aksi biraz mantıksız geliyor. Genelde hepimiz parfümlerin ilk hallerinin çok iyi olduğunu düşünürüz ve yıllar sonra ilk tadı alamamaktan yakınırız. Marka tutulan bir ürününü durduk yere reformüle ederek bindiği dalı kesmiş olur ki bunu da yapmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Profumum Roma - Aquae Nobilis

Yorum

• Herod...
                        Sevilesi koku pazartesi sendromunu yoketti...
                        iyi haftalar...

Yorum

• Bugün şişesine kovuşacağım Tauer LDDM dekanttını bocaladım üzerime misss oldu...

Yorum

İşleniyor...
                          X