Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Viking spliti (Ödeme Toplama Ve Kargolama)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

bende katılırım

Yorum

Altuğ Hocam ben de katılıyorum.
      Bu durumda diğer forumdaki split iptal edilmiş mi oluyor?

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Yok hocam 2 si ayrı ayrı iptal söz konusu değil

Merhaba, beni de eklemenizi rica ediyorum...

Yorum

Tüm talepler eklendi son 6 talep kaldı

Yorum

katılmak istiyorum

Yorum

benide eklermisin altuğ hocam

Yorum

Beni de ekleyin lütfen.

Yorum

altuğ hocam beni de yazabilirsin.

Yorum

Tüm talepler eklendi geriye sadece son talep kaldı

Yorum

Burası son 1 kişiyi beklemesin kapansın benide yazın lütfen

Yorum

Son talebide ekledim. Talep Toplama Kapandı. Bu ay içinde parfüm gelince ödeme listesini yayınlayacağım.

Yorum

parfüm ne zaman gelicek acaba,çok merak ediyorum

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bu ay içinde geleceği söylenmişti

Arkadaşlar parfüm Muhip Beye ulaşmış. Şöyle bir durum söz konusu normalde 2 adet 250 ml lik şişe gelecek ve biri bizde diğeri diğer forumda paylaşılacaktı. Fakat tek şişe 500 lük parfüm gelmiş. yani 500 ml lik parfümü paylaşacağız. Normalde 250 lik ile 500 lük arasında ml bazlı fiyat farkı var ve ben 250 mllik şişe için talep toplamış ve fiyat çıkarmıştım. Muhip beye bu durumu sorduğumda güncel kur ve kargolama masraflarıyla fiyatın daha aşağıya gelmediğini belirtti. Ben bu yazıyı yazarak sorumluluğu üstümden atayım yarın öbürgün bana kimse çıkıpta 250 ml lik parası topladınız 500 mllik parfümü böldünüz aradaki farkı siz yediniz demesin. Açıkça söylüyorum. Bu şartlar altında itirazı olan varsa yazabilir. Kimsenin itirazı yoksa pazartesi güncel liste ile ödeme toplamaya başlayacağım.

Yorum

Splitin yayınlandığı tarihteki $ kuru ile güncel kur arasında sadece %5 fark olarak görüyorum yanlışım var ise düzeltin. 250 ile 500 flacon arasındaki fark ise %5 ten daha büyüktür diye düşünüyorum. Muhip Bey tarafından daha mantıklı ve anlaşılır bir açıklaması olabilirdi ve daha tatminkar olurdu. Teşekkürler.
                          Son Düzenleme Ozhan; 05-11-17, 18:09. Tarafından yapıldı.

Yorum

Açıklama için teşekkürler matrai . Senin bu olayla alakalı hiçbir sorumluluğun veya dahlin olduğunu düşünmüyorum. Burada benim sorunum karşı taraftan gelen açıklamanın tatmin edici olmaması. 250 x 2 ile 500 ml almak arasında 190 £ fark var ki güncel kurla yaklaşık 950 tl gibi bir rakam yapıyor. Bunun İngiltere'den alındığını düşünmesek bile 2 alım arasında her türlü %30-40 civarı bir fark oluşacağını tahmin edebiliriz. Aradaki zamanda kur farkını %10 bile kabul etsek, yine de arada ciddi bir fark var ve bu herhangi bir masrafla açıklanamaz. Şişe alma ile ilgili hiç bir isteğim yoktu ve hala da yok ama bu durumdan hoşlanmadım.

Splitteki hakkımı isteyen bir arkadaşa devretmeyi tercih ederim. Talep eden olmazsa da seni ve kokuyu talep eden diğer arkadaşları mağdur etmemek adına splitten çekilmeyeceğim. Açıklama ve iyi niyetli çaban için tekrar teşekkürler.
                            Son Düzenleme cornelius; 06-11-17, 00:01. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                            X