Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Elinize , emeğinize sağlık Yavuz hocam

Yorum

• Yavuz hocam kargomu teslim aldım emeğinize sağlık. teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Rica ederim arkadaşlar. Son parti ürünlerde dün elime ulaştı ve hepsi hazırlanmış olup bugün hepsi kargoya verilecektir. Kargo bilgilerini herkese mesaj olarak atacağım.

Yorum

• Kargomu bende aldım, memo african leather bahsedildiği kadar güzelmiş ancak tauer dava açabilir direk kopyalamışlar,opus 5 ise biraz feminen geldi bana.Kokular süper size ve nokta cosmetice teşekkür ediyorum

Yorum

• Tüm kargolar verilmiştir, sadece iletişime geçemediğim ve adres bilgisi olmayan 2 arkadaşımız kalmıştır. Onlardan da bilgi bekliyorum. Hayırlı olsun herkese.

Yorum

• Teslim alındı

Yorum

• kargo teslim alınmıştır. teşekkürler

Yorum

• Urunlerı sorunsuz teslım aldım. Boyleısne guzel fıyatlarla kusursuz urunlerı temın.eden muhıp beye ve özen ile onca emegı gecen yavuz hocama cok tesekkurler

Yorum

• Ürünü teslim aldım Yavuz hocam emeğinize sağlık.Siz ve Muhip beye teşekkür ederim

Yorum

• Sorunsuz teslim alındı, çok teşekkürler.

Yorum

• Koku bugün elime ulaştı. Böyle bir imkanı yarattığınız, faydalandırdığınız ve emekleriniz için tekrar teşekkür ederim Yavuz Bey, iyi geceler...

Yorum

• Kokular elime ulaştı bütün çabalarınız ilgi alakanız için teşekkurler yavuz bey herkese iyi geceler

Yorum

• Kargomu ben de sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Bu splitte bizlere yeni kokuları tanımamızı sağlayan ve başta emeği geçen, öcülük eden Muhip hocama ve bizlere el emeği ile dekant, paketleme ve dağıtımını yapan Yavuz hocama son olarak splitin oluşmasına olanak sağlayan parfüm hobisi yönetimine her kimin katkısı varsa çok teşekkür ediyorum. Ayrıca özellikle belirtmek isterim ki Ajmal Hatkora wood denemeyen arkadaşımız varsa mutlaka denesin, piyasadaki parfümlere nazaran fiyatına göre çok üst düzey ve hakkını veren bir parfüm. Denemeyen arkadaşlarımız için yeniden fırsat oluşturulmalı kendi kanaatimce. İlgililere saygılarımla...

Yorum

• Herkese hayırlı uğurlu olsun. Bayramdan önce yetişmesi için kargo gelir gelmez (ilk part ve 2.part için) 1 günde hazırlamam gerekti hem spliti hem paketlemeyi hemde kargolamayı. O yüzden çok fazla acele ettim zaman probleminden dolayı. Bu sebeple kargo ve ürünlerle ilgili veya eksik gelen olabilir herhangi bir problem yaşayan olursa lütfen bana özelden dönüş yapın. Bazı eksik yada yanlış gelen ürünler olmuş, karışıklıktan dolayı dönüş yapmanızı bekliyorum. Katılım sağlaya herkese teşekkür ederiz.

Yorum

• isseyblue
                                isseyblue Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                teşekkürler yavuz hocam çok hızlı bir split oldu elinize sağlık

• Pikcell
                                Pikcell Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                rica ederim hocam elimizden geldiğince hızlı olmaya çalıştık

• Benim de kargom ulaştı.Ancak back to black bayağı bir akmış... neyse sağlık olsun...
                              Emekleriniz için teşekkürler...

Yorum

İşleniyor...
                              X