Orjinal yazı sahibi: isseyblue
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
-
Emek ve ugraşlarınız için teşekkurler yavuz bey
Amouage epic man 5 ml
Amouage honour man 5 ml
Amouage jubilation 15 ml
Amouage opus V 5 ml
By kilian black phantom 5 ml
By kilian back to black 5 ml
Comme des garcons 2 man 5 ml
By kilian straight to heaven 15 ml
Memo african leather 5 ml
Tiziana terenzi ursa 5 ml
Benimle whatsapp üzerinden irtibat kurabilirsiniz her zaman foruma giremeyebiliyorum 0553 450 0769 iyi günler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Eyyyy forum ahalisi.....
Evren sizle konuşuyor duymuyor musunuz?
Dün akşam Sergio Ramos lu Real Madrid, Manu yu 2-1 ile geçti...
Ağustos splitinde Ricardo Ramos var...Denenmemiş ve fazla bilinmemiş...
Tam bir kör alış...
Kör malın ,kör alıcısı olur....
Badem gözlülüğün gereği yok...
Lütfen paraları elden ele öne doğru iletelim...
- 3 beğenme
Yorum
-
Yavuz hocam,
Sycomore yer var ise 5ml,
Irish leather 40ml şişeli,
Russian leather 40ml şişeli,
French leather 40ml şişeli,
Moonlight in heaven 25ml şişeli lütfen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pikcell View PostTalebinizi sildim hocam, yorumunuza da katılıyorum. Splitlerimizin şişe almaktan ziyade kokuları yüksek şişe ücretleri vermeden kullanma ve deneme maksatlı olmasını amaçlıyoruz. Böylelikle her geçen gün sürekli artış gösteren parfüm piyasa şartlarında daha çok kokuya ulaşıp parfüm hobimizi devam ettirelim. Şişeler dolmadıktan sonra zaten hiçbir anlamı kalmıyor, böylelikle diğer düşünülen ürünlerden vazgeçilip spliti yavaşlatıp, talepleri azaltıyoruz ve verimimiz düşüyor. Daha sağlıklı olması için şişeleri ikinci planda tutmak daha iyi olur gibime geliyor.
- 2 beğenme
Yorum
-
Herhangi bir splite katılmışlığım yok,fırsatım olmadı. Ama şişeli girme isteğinin eleştirilmesini anlamıyorum. Şu an başka şeylere maddiyat ayırdığımdan dolayı parfüm deneyemiyorum. Bu splite katılabilecek olsam ben de 5-10 ml isterdim. Amacım koku denemek olduğu için kim şişeli alıyor kim dekant alıyor pek ilgilenmezdim.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caliban View PostHerhangi bir splite katılmışlığım yok,fırsatım olmadı. Ama şişeli girme isteğinin eleştirilmesini anlamıyorum. Şu an başka şeylere maddiyat ayırdığımdan dolayı parfüm deneyemiyorum. Bu splite katılabilecek olsam ben de 5-10 ml isterdim. Amacım koku denemek olduğu için kim şişeli alıyor kim dekant alıyor pek ilgilenmezdim.
dekant kullanmak güzeldir bununla ilgili kişisel arşivimde bir çalışmam var. dekantların nasıl prestijli bir havaya sokularak kullanılabileceği ile ilgili bir çalışma yaptım kendi kendime ve inanın hazzı ve kymeti daha fazla oluyor o şekilde. uygun bir zamanda paylaşırım görselSon Düzenleme cantona8; 09-08-17, 15:52. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Sıraya girmek hoş olmayabilir evet. Sıraya girmek de bir nebze anlaşılabilir aslında ama küçük hesaplar yapmak forumdan soğutabilir. Bu konuda haklılar. Kendi adıma konuşmak gerekirse merak ettiğim parfüm splite açılsın ben de 5-10 ml deneyeyim. Kim şişeli almış kim ne kadar almış önemli değil bunlar. Parfüm şişesi hobisi değil de parfüm hobisinin önemli hale gelmesi forumu daha aktif ve eğlenceli hale getirir ona şüphem yok zaten. Ama şişeyi en fazla talepte bulunanın alması da olması gereken şey
- 3 beğenme
Yorum
-
Yavuz hocam tekrardan merhaba.
Bana aşağıdakilerden 5'er ml ekleyebilir miyiz?
Byredo Gypsy Water
Comme des Garcons 2 Man Edp
Memo Russian Leather
Ricardo Ramos LaAurora
Ricardo Ramos SacroMonte
Tiziana Terenzi Draco
Tiziana Terenzi Maremma
Xerjoff 1888
Yorum
Yorum