Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: isseyblue View Post
    yavuz hocam benim jubilation 30ml talebini silmenizi rica edicem şişe kapmaca oynanıyor gene.
    Talebinizi sildim hocam, yorumunuza da katılıyorum. Splitlerimizin şişe almaktan ziyade kokuları yüksek şişe ücretleri vermeden kullanma ve deneme maksatlı olmasını amaçlıyoruz. Böylelikle her geçen gün sürekli artış gösteren parfüm piyasa şartlarında daha çok kokuya ulaşıp parfüm hobimizi devam ettirelim. Şişeler dolmadıktan sonra zaten hiçbir anlamı kalmıyor, böylelikle diğer düşünülen ürünlerden vazgeçilip spliti yavaşlatıp, talepleri azaltıyoruz ve verimimiz düşüyor. Daha sağlıklı olması için şişeleri ikinci planda tutmak daha iyi olur gibime geliyor.

Yorum

Emek ve ugraşlarınız için teşekkurler yavuz bey
      Amouage epic man 5 ml
      Amouage honour man 5 ml
      Amouage jubilation 15 ml
      Amouage opus V 5 ml
      By kilian black phantom 5 ml
      By kilian back to black 5 ml
      Comme des garcons 2 man 5 ml
      By kilian straight to heaven 15 ml
      Memo african leather 5 ml
      Tiziana terenzi ursa 5 ml
      Benimle whatsapp üzerinden irtibat kurabilirsiniz her zaman foruma giremeyebiliyorum 0553 450 0769 iyi günler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Eyyyy forum ahalisi.....

Evren sizle konuşuyor duymuyor musunuz?

Dün akşam Sergio Ramos lu Real Madrid, Manu yu 2-1 ile geçti...

Ağustos splitinde Ricardo Ramos var...Denenmemiş ve fazla bilinmemiş...

Tam bir kör alış...

Kör malın ,kör alıcısı olur....

Badem gözlülüğün gereği yok...

Lütfen paraları elden ele öne doğru iletelim...

Yorum

Ricardo Ramos.. Valla FIFA kariyerde acayip iş yapar bu isim Doğuştan fitbolcu

Yorum

Yavuz hocam,

Sycomore yer var ise 5ml,
            Irish leather 40ml şişeli,
            Russian leather 40ml şişeli,
            French leather 40ml şişeli,
            Moonlight in heaven 25ml şişeli lütfen

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ozhan hocam bakıyorum da coşmuşsunuz şişeler havada uçuşuyor, Memo italian Leather i de tavsiye ederim mis gibi kokusu, diğerlerini denemedim deneyince göreceğiz

• Ozhan
              Ozhan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Tavsiyen için tşk ederim . Sen de Irish leather dene derim
              Son Düzenleme Ozhan; 09-08-17, 18:53. Tarafından yapıldı.

10 ml Memo African Leather yazabilir misiniz?

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hocam 5 ml ya da 15 ml talep edilebiliniyor bilginiz olsun

Orjinal yazı sahibi: Pikcell View Post
            Talebinizi sildim hocam, yorumunuza da katılıyorum. Splitlerimizin şişe almaktan ziyade kokuları yüksek şişe ücretleri vermeden kullanma ve deneme maksatlı olmasını amaçlıyoruz. Böylelikle her geçen gün sürekli artış gösteren parfüm piyasa şartlarında daha çok kokuya ulaşıp parfüm hobimizi devam ettirelim. Şişeler dolmadıktan sonra zaten hiçbir anlamı kalmıyor, böylelikle diğer düşünülen ürünlerden vazgeçilip spliti yavaşlatıp, talepleri azaltıyoruz ve verimimiz düşüyor. Daha sağlıklı olması için şişeleri ikinci planda tutmak daha iyi olur gibime geliyor.
            Şişe arzularımızın 2. plana atılması konusuna tamamen katılıyorum. Forumun ve splitlerin amacı paylaşmak ve denemek olduğuna göre bu uğurda şişeyi 2. plana atmak elbette herkes için yararlı ve güzel olur. Bunun yanında şişeli almak isteyen arkadaşlarımızın splitlere ayrı bir güç kattığınıda atlamamak gerekir. Zira şişenin en yüksek talebe göre değil kura ile verildiği splitlerde 5 - 10 ml denemek isteyen 5-6 kişi olmasına rağmen şişe dolmadığından temin edilemedi ve hiç kimse deneyemedi. Bu hususun da göz önünde bulundurulması kimsenin küstürülmemesi gerektiğine inanıyorum.

Yorum

Herhangi bir splite katılmışlığım yok,fırsatım olmadı. Ama şişeli girme isteğinin eleştirilmesini anlamıyorum. Şu an başka şeylere maddiyat ayırdığımdan dolayı parfüm deneyemiyorum. Bu splite katılabilecek olsam ben de 5-10 ml isterdim. Amacım koku denemek olduğu için kim şişeli alıyor kim dekant alıyor pek ilgilenmezdim.

Yorum

Gözden kaçırmışım, 15 ml African Leather olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
                  Herhangi bir splite katılmışlığım yok,fırsatım olmadı. Ama şişeli girme isteğinin eleştirilmesini anlamıyorum. Şu an başka şeylere maddiyat ayırdığımdan dolayı parfüm deneyemiyorum. Bu splite katılabilecek olsam ben de 5-10 ml isterdim. Amacım koku denemek olduğu için kim şişeli alıyor kim dekant alıyor pek ilgilenmezdim.
                  hocam şişeli girenler olmasa parfümlerin hiçbiri dolmaz. benim Umut ile savunduğumuz en önemli noktalardan biriydi bu. Ama herkesin şişe için sıraya gireceğine, hani şişeli olmazsa 10 15 ml alırım, ama şişeli olursa 40 50 ml ile benim olsun düşüncesini görmek istiyruz ben de şahsen denemediğim ricardo quaresma mı sergio ramos mu ne var onlardan talebim var. yani temelde amacımız aslında hep aynı. insanlar bildikleri kokularda da malesef dekant kullanmaktan imtina ediyor.

dekant kullanmak güzeldir bununla ilgili kişisel arşivimde bir çalışmam var. dekantların nasıl prestijli bir havaya sokularak kullanılabileceği ile ilgili bir çalışma yaptım kendi kendime ve inanın hazzı ve kymeti daha fazla oluyor o şekilde. uygun bir zamanda paylaşırım görsel
                  Son Düzenleme cantona8; 09-08-17, 15:52. Tarafından yapıldı.

Yorum

Sıraya girmek hoş olmayabilir evet. Sıraya girmek de bir nebze anlaşılabilir aslında ama küçük hesaplar yapmak forumdan soğutabilir. Bu konuda haklılar. Kendi adıma konuşmak gerekirse merak ettiğim parfüm splite açılsın ben de 5-10 ml deneyeyim. Kim şişeli almış kim ne kadar almış önemli değil bunlar. Parfüm şişesi hobisi değil de parfüm hobisinin önemli hale gelmesi forumu daha aktif ve eğlenceli hale getirir ona şüphem yok zaten. Ama şişeyi en fazla talepte bulunanın alması da olması gereken şey

Yorum

Amouage Epic Man 15ml
                      Memo French Leather 10 ml yazarmısın.

Yorum

Yavuz hocam benim 40ml African Leatherin tamamını yazın bana

Yorum

Yavuz hocam selamlar

5ml Jubilation
                          5ml Opus V
                          5ml 1888
                          30ml Cedrat Boise alablirmiyim, saygılar.

Yorum

Yavuz hocam tekrardan merhaba.
                            Bana aşağıdakilerden 5'er ml ekleyebilir miyiz?
                            Byredo Gypsy Water
                            Comme des Garcons 2 Man Edp
                            Memo Russian Leather
                            Ricardo Ramos LaAurora
                            Ricardo Ramos SacroMonte
                            Tiziana Terenzi Draco

Tiziana Terenzi Maremma
                            Xerjoff 1888

Yorum

İşleniyor...
                            X