Aventus olsun bugün .
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Yorgun ama azimli savaşçı..
Merhaba kokarcalar.
Miller Harris - Figue Amere. murrjm ile terapi kokusu sıfatını yapıştırmıştık buna zamanında. Değişen hiçbir şey yok!
Hatta bugün tabanı The Body Shop - Italian Summer Fig duş jeli ve vücut losyonu ile oluşturup üzerine giydim Harris'i.
Italian Summer Fig, Figue Amere'nin daha az nemli ve fresh hali olduğunu farkettim. 87 yıl birbirlerini görmeyen kardeşler gibi. Kavuşurlar ve konfeti...
Sahil kenarında bi' Cafe, akşam, yüzü ve vücudu okşayan ılık hafif bi' esinti
...ve size eşilik edebilecek en güzel şeylerden biri olan taze demlenmiş filtre kahve + Figue A. = Catharsis
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 9 beğenme
Yorum
-
sabah Englısh Laundry chambrıdge Knıght kullandım ınvıctus ile kenzo pour homme ıntense arası bir koku açılışı da kapanışına aynı seviyede devam eden bir yapısı var cıvıl cıvıl bir koku, aslında Boynerde bu kokuların 4-5 çeşidi var spliti yapılabilir. Akşam dönüşümde Trussardi uomo vintage kullandım
- 5 beğenme
Yorum
-
Dior Addict Eau Fraiche (2004). Sulandırılmış Dior Addict de diyebiliriz kendisine. Benim gibi Addict kullanamayanlar için bir alternatif(ti). Biraz overrated bir koku bence. Özellikle fragrantica da bir ağıt yakılmadığı kalmış bu parfüm üretimden kalktı diye.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum