Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tauer - LDDM
    Soğuk ve yağmurlu İstanbul sabahında sıcaklık verdi

Yorum

• Gucci Envy

Yorum

• Serge Lutens Louve kullandım bugün.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	IMG_4146.JPG
Views:	291
Size:	1.68 MB
ID:	30359 VC&A Gardenia Petale feat. Aerin Gardenia Rattan

https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Maria lux Aramesh. Bulent beyin hediyesi olan bu parfüm icin kendisine ve Altug hocaya tesekkur ederim. İzlenimlerim, salt bir kadın parfümü oldugu yonunde. Farkedilirlik yuksek degil fakat intense kelimesi canlanıyor kafanızda parfümü sıkar sıkmaz. Kadifemsi belli belirsiz lavanta ile baslayan acilisi oldukça karmasik sekilde devam ediyor ve lavantali oud olarak son buluyor. Tende yahut kiyafette bir kac saat icinde yok oluyor diyebiliyorum simdilik. Deneysel yogun bir kadın parfümü algısı yarattı bende.

Yorum

• soğuk havadan istifade, son bir kez 1888

Yorum

• Yağmurlu serin havayı görünce ursaya yüklendim. Çok özleteceği kesin

Yorum

• Oo yağmurlu-soğuk hava, o halde oryantal günü: Guerlain - Shalimar bugün.

Yorum

• Traştan sonra Xerjoff Casamorati 1888.

Yorum

• Amber Flash

Yorum

• hava bugun serin by killian back t black ile ralli şow

Yorum

• Apple Brandy. Başları süper sonrası yok.

Nasıl hissettirdiğini anlamak için

Bkz: Straight to Heaven

Yorum

• Memo - African Leather

Yorum

• Yves rocher ispahan ve costume national soul

Yorum

• Herkese selamlar arkadaşlar;

Son birkaç günü değişken hava şartları ve tutarsız mekanlar (fabrika, restoran, uçak, ev vs.) eşliğinde kendisini çok güzel değerlendirme fırsatı bulduğum Creed Royal Mayfair yani nam-ı değer Windsor ile geçirdim.

Windsor kullanmadım, daha doğru ifade edersem bulmak için uğraşamadım ancak Royal Mayfair için en başta söylemem gereken cümle; şu ana kadar kullandığım veyahut deneyimleyebildiğim Creed kokuları içinde en boyutlu ve performanslı olanı. Cümlemin başında özellikle vurguladığım değişken hava ve mekanlarda, sahip olduğu her nüans farklı davranıyor ve bana olabilecek en değişken ancak birbiri ile tutarlı yüzlerini gösteriyor. Genel olarak aromatik çiçeksi veya çiçeksi ağaçsı yönde seyreden Royal Mayfair, şu ana dek denk gelebildiğim en temiz, en berrak ve en Batı tarzı gül kullanımına sahip. Gülün öncesi ferah baharatlı alkollü hava ve sonlardaki temiz misk tabanlı odunsular da kompozisyonu tamamlıyorlar. Ancak en ufak bir sıcaklık artışında ve kapalı alana geçildiğinde Royal Mayfair'in çiçekleri çiğ ve yeşil yapıdan kurtulup ballı sarı çiçeklere, transparan ferah baharatlar ise oldukça kimyonlu veya 'poy' baharatlı bir hale dönüşüyor yani hafiften bir kirlilik kazanıyor. Açık alanda ve rahatsız etmeyecek berraklıktaki havada ise kendisi erkeksi ve Batılı bir gül yorumu. Parfüm ballı çiçeklere evrildiğindeki tatlılık ve aromatik yapının belirgin baharatlar ile geliştiği taraftaki kirlilik hiç rahatsız edici değil bilakis onu sıkıcılıktan uzak tutmaya yarıyor benim için. Zaman zaman Hermes'in bahçe serisindeki transparan yapıyı, zaman zaman Chanel Beige ve diğer özel serideki tatlı çiçekleri hatırlatan ve bunlara da kendi imzası temiz-aromatik odunsuları ile son noktayı koyan bir Creed çalışması ve benim için şişesi alınmaya devam edilebilecek tek Creed parfümü Royal Mayfair.

Belli bir koku tecrübesi ve yaş istediğini de eklemekle beraber benim için eksi değerler ve 35+ dereceler dışında her daim kullanılabilecek bir eser. Performansı yüksek dediğim içim merak içinde olan dostlar için de söyleyebilirim ki yukarıdaki şartlar ışığında, benim tenimdeki kalıcılık ve hissedilebilirlik eşiği çok rahat 12-18 saat.

Yorum

İşleniyor...
                                X