bugün CN SOUL
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View PostSelamlar;
Son üç gündür, geçtiğimiz hafta örnekleri elime ulaşan Zoologist markasından Nightingale adlı muhteşem parfümü kullanıyorum. Sıvının rengi de ayrı bir güzel belirtmeliyim ancak o renge kanıp da capcanlı bir parfüm beklerseniz yanılabilirsiniz. Koku oldukça eski hatta bu tip çiçeksi kokulara aşina olan kullanıcıların aklında birçok çağrışım yaptırtacak düzeyde nostalji yapıda süsen çiçeği ile açılıyor. Yumuşak ve soğuk fondöten ile ruj, gül ve baharatlar ile ısınmaya başlarken erik olduğunu zannettiğim mayhoş bir meyve ile iyice eskilere selam göndermiş ve derinlik kazanmış. Makyaj açılışının ardından bu bölümü de şeftalili değil erikli Guerlain Mitsouko olarak açıklayabilirim. Son demde ise hatırı sayılır ağırlıkta bir civet ile iyice siyah beyaz bir film kıvamında seyretse de miskin devreye girmesiyle koku, Chanel Jersey ile hemen hemen aynı kulvarda seyrediyor.
Uzun zamandır bu kadar dolu referansları böylesine düzgün ve tutarlı yansıtabilen bir parfüm ile karşılaşmamıştım. Hem süsen (iris), hem erik, hem şipre baharatlar hem de civet ile modern zamanların unutulmuş tarihe bir saygı duruşu gibi Nightingale. Çiçeksi şipre ve özellikle güzel bir makyaj etkisini seven arkadaşlar mutlaka denemeli.
Yorum
-
Spora giderken Essence We are.. lovely , çilekli missbon, çok cici
Sonra da Chanel Chance Eau Tendre..
Bugün Heidi olmaya karar verdim.
- 7 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Histoires de Parfums - This Not A Blue Bottle, Farklı olmayı başarmış bir markanın farklı olmayı başarmış parfümü. Aldehitlerin ön planda olduğu mis gibi kremsi ve temiz bir hissiyat bırakan son derece performanslı ve bahar ayları için güzel bir alternatif
- 7 beğenme
Yorum
Yorum