Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dün Chanel Chance kullandım. Onu her sıktığımda işte bu diyorum. Zaten bir şişem daha bitmek üzere. En sevdiğim parfümlerimden. Bugün ise Narciso Fleur Musc kullandım. Verdiği temiz hissi sevdim. Çok tarzım olmasa da kullandıkça alışıp beğenmeye başladım. Biraz eski tarz çiçekli, temiz kadın parfümlerini anımsatıyor bana.

    Yorum


    • orangeverte
      orangeverte Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Chanel chance gerçekten çok güzel bir koku kadınlar için, eşimin en sevdiği. Ne zaman kullansa hemen kendini belli ediyor, çok beğeniyorum üzerinde 🙂

    • Libra
      Libra Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle en güzel kadın parfümlerinden👍🏻

  • Yazlıkta elimin altında Lancome Idole, YSL Paris ve Blouse var. Üç farklı gül yorumu. Gün içinde değişe değişe kullanıyorum. Paris tam olarak gül olmasa da benim için, diğer ikisi sayesinde gül bahçesinde gibiyim.

    Yorum


    • Elim hermes sur le toite gitti..hermesin kokularinin projeksiyon ve farkedilirlikleri hep yuksek geliyor bana nedense? Sanirim kullandıkları esans kaliteleri nedeniyle olabilir...bu seride nil favorim tabiki ...toitten 1 tik fazla seviyorum..voyage pure parfume bayılıyorum..yok yok ben hermes seviyorum genel olarak..oronge verte consantre yazlik favorim, terre yi konuşmaya gerek yok... E ne kaldi...elllena abimiz bana hitap ediyor...

      Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • Taksim Sephora’dan Mon Guerlain alıp çıktım. Denediğim hiçbir parfümü beğenmedim. Pure Poison o kadar övülüyor ki hiçbir şeye benzetemedim ben Twilly’nin Gucci bloom ile alakası yokmuş evet hiçbir heyecan yaşamadım onu da denerken.. Gucci guilty; tam bir fiyasko.. Kayali parfümlerini denedim, sevemedim.. Çok feminen acayip kokuları var hiç tarzım değil..

        Yorum


        • Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hayırlı, uğurku olsun Mon Guerlain💕

        • Swann
          Swann Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Çok teşekkür ederim 🌺

      • Bugün Narciso Fleur Musc kullandığımı yazmıştım. Gece dışarı çıkarken de bolca sıktım. Biraz yürüdük. Sonra deniz kenarında bir cafe ye oturduk. Yarım saat kadar sonra yan masamıza iki kadın oturdu. Masalar arasında 2-3 metre var. Biraz sonra kadınlardan biri, sizden çok güzel bir koku geliyor, parfümünüz ne dedi😊 Çok mutlu oldum. Hemen adını söyledim. Nerden aldınız diye sordular. Çok beğendiler kokusunu. Bu Narciso parfümleri gerçekten dikkat çekiyor.

        Yorum


        • protectedsugar
          protectedsugar Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Evet bu parfümü mutlaka almam lazım..farz oldu :-))

        • Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Neredeyse her sıktığımda iltifat alıyorum. Beni de şaşırttı doğrusu😊

      • Kenzo Pour Homme EDT

        Yorum


        • AMOUAGE... LYRIC MAN

          Lyric man huzunlu icine kapali bir gul yorumu.. Yagmurlu sisli gunlerde kullandigimda benimle butunlesirdi...
          Lyric i ozlemisim... Ama eskisi kadar guclu duygular hissetmedigim icin uzuldum.. insanoglu ne kadar nankör ve doyumsuz..

          SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum


        • Dior Homme İntense.

          Yorum


          • Tatil için yanıma tek bir şişe parfüm almıştım ama birkaç minik numuneyi de beraberimde getirmiştim. Bugün sırada o parfümlerden Hermes Twilly Eau Poivree var.

            Parfüm, Twilly'nin 2019 çıkışlı ilk varyantı. Tasarımcısı Christine Nagel. Açıklanan nota dizilimi pembe biber, gül ve paçuli olarak açıklansa da, ben bu notaların orijinale eklenen ya da ondan farklılaşan notalar olduğunu düşünüyorum.

            Açılışta burna ilk çarpan yeni açılmış kurşunkalem benzeri bir odunsuluk. Bu odunsuluk hızlı bir şekilde uçuyor ve alttan baharlı ve hafif tatlı notalar gelmeye başlıyor. Üst nota olarak açıklanan pembe biberle birlikte hafif vanilya ve zencefil de alıyorum, sanki JPG Classique EdT'nin dip fazına biber serpilmiş gibi. Biber dağıldıktan sonra koku biraz daha çiçeksi ve pudralı bir hal alıyor, ve orijinaldeki gibi güzel yayılıyor, ancak onun gibi keskin değil. Bu aşamaları Kenzo Flower Eau de Vie ile oldukça benzer buldum. Poivree'ı beğenen ama fiyatını yüksek bulanlar için Kenzo daha uygun bir seçenek olabilir. Dip notalarda pek fazla değişmiyor.

            Genel olarak kendi halinde, temiz, günlük kullanıma uygun bir koku. Kalıcılığı iyi. Yayılımı hiç fena değil, ama yumuşak yapısı nedeni ile çalışma ortamlarında kullanılabilir. Nota piramidinde belirtilmese de hem orijinali hem de benzer bulduğum parfümlerdeki ortak bileşen olan zencefili içerdiğini düşünüyorum. Zencefil severlerin denemesi gereken bir çalışma.
            Son Düzenleme Rayiha; 23-08-21, 22:04. Tarafından yapıldı.

            Yorum


            • Strangers | Les Mauvais Garçons
              genel hissiyatı pelin otu yabaniliğine yakın çiğ hafif ekşi yeşil otsu arka plana sahip temiz nemli saman ve Le Sillage Blanc'taki aromaya yakın yumuşak tatlı bir galbanum-yosun. absinth benzeri boozy hava parfüm boyunca azalarak devam ediyor. bence tek kusuru kalıcılığı olan harika bir kompozisyon.

              Yorum


              • Tauer Leau , temiz ferah hafif ciceksi beyaz bi koku .Kadin kullanimina daha cok uygun oldugu icin cok iyi degerlendiremiyorum .

                Yorum


                • Kilian Apple Brandy.

                  Gerçekçi içki temalı parfüm denilince ilk aklıma gelenlerden. O kadar lezzetli bir kokusu var ki içmemek için kendinizi frenlemeniz gerekiyor. Bir diğeri de DS Durga Sprit Of the Glen. Biri tatlı brandy tarzında diğeri ise isli viski tadında. Ortak özellikleri ise ikisinin de piyasadan kaldırılmış olması.

                  Yorum


                  • Chanel Allure Homme


                    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                    Yorum


                    • Givenchy vetiver pek taniyani bileni yok,aci badem gibi kokan farkli bir vetiver çalışması, özgün bir çalışma ...cok ozluyormuyum hayir ama arada kullanıyorum işte..maksat farklılık olsun..

                      Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                      Yorum


                      • Lalique Encre Noir Sport

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X