Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Hermes özel serisinden Vetiver tonka denedim dün, vetiverinin kokusu güzel ama tonka-fındık gibi şekerimsi şeyler çok yakıştıramadım, güzel parfüm ama çok benlik değil. Mechant loup'u andırdı nedense bana L'artisanları hatırlattı.
Tom Ford | Vert D'Encens
yanık tarafı olmayan gri odunsu bir tütsü ile sarılmış maydanoz ve derinden gelen vanilik reçineli tatlılık. Sahara Noir'ın dna'sını anımsatsa da, onun koyu yeşilinden daha doğal ve oldukça çiğ otsu bir tarzı var. Tütsü kısmı da daha çekingen, tatlılık kısmında onda olan feminenlik yok. yayılım ve farkedilirlik üst seviyede.
tek kötü yanı, nadiren bazı parfümlerde de denk geldiğim şekilde burnumu akıtıyor. içlerindeki bir maddeye alerjim var sanırım ama anlayamadım.
Son Düzenleme Asaid; 30-01-21, 15:10. Tarafından yapıldı.
Tom Ford Tobacco Oud kullandım. Karanlık bir kafada. Sigara dumansılığı var parfümde. Sanki karanlık işler için bir odaya toplanmış adamların önündeki masada var olan bir kaç kadeh içki ile kül tablasının odaya sineceği koku gibi. Mafya babası bu parfümü sıkmalı bence. Tam o kafada bir parfüm. Benzoin ve vanilyanın verdiği bir tatlılık var ama şahsi fikrim dumansı yapısı feminen havadan çok uzak bir kategoriye sokmuş parfümü.
Turunç çiçeği dışında Limonotu&Bal ve Mine&Zencefil kokularını beğendiğimi hatırlıyorum. Bir de Buz/Ice vardı, tıraş kolonyası tarzı kokular seviyorsanız beğenebilirsiniz.
Parfümün her bolumunu begenmekle birlikte başlangıç ve orta kisimlarini cok daha dolgun buldum. Derinin ilk andan son bölüme kadar kendisini hissettirdigini söyleyebilirim. Kesinlikle kullanılabilir bir tarzda. Zorlayıcı burnu tirmalayan köşeleri yok. İlk bolumde deriye ferah bir bergamot eşlik ederken orta bölümlerde romun ve baharatlarin eklenmesiyle parfum sicak bir havaya bürünmüş. Kullanilan balmunu cok dengeli bir tatlilik katmis. Sakin gozunuzu korkutmasin. Ozellikle orta bölümlerde parfümü ele geçiren dumanlı hava birçok kiside olduğu gibi bende de tütün kullanimini animsatti. Özellikle bu bolumde montobacco esintisi hissettim.
Parfümü gerçekten cok beğendim ama sergei lutens in bu özel serideki parfümlerini bulmak bir mesele almak ayrı bir mesele
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koydeki son gunum... Sandal kokusunu cok seven biri olarak rahatlikla ..sıkılmadan.. parfum olarak kullandigim ve siseli olarak alacak kadar sevdigim bir koku.. Mutlu hissediyorum...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum