Yves Saint Laurent Opium Homme EDT kullandım. Baharatlı ve anasonlu hoş bir parfüm. Kışa yakışacak bir vanilya tatlılığına sahip. Vintage olmasından mıdır bilmiyorum designera göre çok doğal kokuyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Kilian Love Don't Be Shy ufak bir sample vardı bi abim sayesinde koklamıştım 2016da ilk kez gül oud ve marshmallow vardı içeriğinde o zamanki kokusunu hala hatırlıyorum çok beğenmiştim ve rengide daha toz pembe gibiydi şuan elimdeki ise reformüle olmuş hali galiba rengi daha kırmızıya yakın daha tatlı bunuda seviyorum fakat bu hali de kadına daha çok yakışır
daha detayını bilen varsa rengi ve kokusuyla ilgili bir şey yazabilir
- 13 beğenme
Yorum
-
Bugün evde MDCI Ambre Topkapı kullandım. 400-500 TL'lik bir designer olsa peynir ekmek gibi satar. Genel beğeniye çok uygun bir parfüm. Ama istenen fiyata bakınca popülerleşmemesi doğal.
- 13 beğenme
Yorum
-
Ben bir dekant kullanmıştım, söylediklerinize sonun kadar katılıyorum resmen designer bir parfüm gibi o fiyatı kesinlikle hak etmiyor ama şişesi ve ismi güzel yani. 🙂
-
Keşke Versace, Hugo Boss falan çıkarsaymış bu parfümü furkan1001
-
L'Artisan | Seville a L'Aube
Çok çiğ ve ekşi bir yeşil. Sonraları ekşilik gitse de bu çiğ akor devam ediyor. arkada sevebileceğim parlak turunç, beyaz çiçek ve bal akorları var fakat burnum bu kadar çiğ bir yeşili ön planda kokladığında diğer kısımları göz ardı edecek derecede körleşiyor. Buradaki çiğ yapı ezilmiş maydanoz suyu tarzı. Aynı türden çiğlik, yine anlaşamadığım Apsu'da da mevcut. Özellikle ortadan itibaren her nasılsa yeşilini daha arka plana atsa da çiğ kısım aynı kalıyor. Bu yapıyı önceden rom diye düşünmüştüm fakat nereden geldiğini bilemesem de hissettiğim yapı yaklaşık olarak bu şekilde.
- 14 beğenme
Yorum
-
Jacques bogart witness vintage kullandım. Tütsü- Tarcın- Meseyosunu ekseninde bir koku. Başlangıçta tarçından kaynaklı hafif bir tatlılık varken , giderek tatlılık kayboluyor ve koku tütsünün baskinligiyla tatliliktan uzak ve balzamik bir yapıya bürünüyor. Kokuda tütsü en baskın nota , meseyosunu da onu eslik etmeyi bırakmıyor baştan sona. Başka notalar da var tabii ben sadece en baskın hissedilenlere değindim. Gerçekten güzel bir kompozisyon.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum