mugler cologne..açılışında hissettiğim o nasıl desem sentetik yada parfümde bozulma durumu gibi bir algılamadan sonra oturunca tam bir vetiver kokusu oluyor..turunçla desteklenmiş minimal ,burnu yormaayan fakat güzel kokan...en iyi vetiverlerde ilk 5 e girer bence birinci olmaz ama 5 te olur...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
nishane colognise,bana göre taklit ettiği 4711 colognise'den daha iyi bir parfüm.Tarzı kendime yakın bulmuyorum şişeli almam ama nishane için baş yapıt bence.açılışı çok ekşi acı turunçgiller.orta notalarda bembeyaz çiçekler, yasemin, zambak ve gül.Maskülen güzel bir parfüm ama tarzı sevmek şart.Parfümörü merak ettim bilen varmı
- 8 beğenme
Yorum
-
Strangers | Gheorghe
boozy balçık - saman - sapları ile birlikte ezilmiş beyaz çiçekler. ıslak toprak-çamur akorunu seviyorum ama muhtemel viski'den gelen bayıklık ile birleşiminde rahatsız etmese de çok uyum da yakalayamadım. dikkat isteyen değişken bir yapısı olsa da, bana yayılımda genel olarak boozy yapı önde olacak şekilde, belirgin gardenya ve saman yanına hafifçe bal tatlılığı hissi veriyor.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum