Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Altuğ hoca sağ olsun. Dubai splitinin, nimetlerinden yararlanmaya devam. Roja musc aoud

Yorum

• Güzel Güneşli Bir Cumartesi Günü GİT ile ödüllendirdim kendimi

Yorum

• Pure Havane. Yeni yeni ısınmaya başladım bu kokuya

Yorum

• Dior Prive Oud İspahan.... Dior prive serisinin performans canavarı parfümü. Gül kokusunu Newyork amber tarzında sevenlerin kaçırmaması gereken bir parfüm

Yorum

• vesna
            vesna Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            dikkatli kullanmak lazim. Iki fis en fazla

• kaside
            kaside Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Nefis bir parfüm. Çok beğenmekle birlikte şimdiye kadar sadece evde kullandım. Bir bayan olarak dışarıda kullanmaya cesaret edemedim ☺️

• Optuna
            Optuna Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bir arkadasim bayiliyor bu kokuya. Hatta parfumlere meraki cok artti bu kokuyla birlikte. Cok abartiyor gibi geliyor bazen. Denedikten sonra 1 hafta gibi bir sure sonra yercekimini bulmus gibi anlatiyordu hic unutmuyorum. Cinsiyeti erkekti bu arada.

• Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
          Dior Eau Noire... Uzun zaman sonra özlem gidermek iyi geldi.
          Bir blogda soyle bir yorum vardi mealen medea bey.. Eger hint lokantasina yemege gidiyorsaniz kullandiginiza pisman olabilirsiniz, kokular birbirine girebilir

Yorum

• Bugün Guerlain efsanelerinden Champs-Elysees ile birlikteyim 😃

Yorum

• AdP - Oud

Yorum

• Nawab of oudh, ilk denememde bile hoşuma gitti. Başlangıçta biraz black gold u da anımsattı.

Montabaco ise, ilk denememde başlangıç olarak biraz sert ama ilerleyen zamanlarda çok hoşuma giden bir parfüm oldu. Genel olarak iki parfumden de beklediğimi aldım beğendim diyebilirim. Bu kokuları denememe vesile olan Altuğ hocaya da teşekkür ederim .

Yorum

• Yorum

• Guest's Avatar
                    Misafir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bu soğuklarda çok güzel gidiyor...Ama bu koleksiyonda benim göz bebeğim feve delicieuse

• eren_c.
                    eren_c. Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Feve bi tık daha feminen geldi bana hocam ama onu da beğenmeyen yok etrafımda. 😁

• Guest's Avatar
                    Misafir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Genel beğeniye uygun bir parfüm feve delicieuse

• Caron le3 homme (Vintage)
                  Eskıyım dıye bagırıyor, eskı amerıkan fılmlerındekı şerifin kokusu bu olsun

Son Düzenleme harunozkan89; 28-01-17, 18:10. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bugün bir cenazeye katıldım ve parfüm sıkmış gibi değil de tertemiz,sabun gibi kokmak istedim.Tercihim Florabotanica oldu.Öğlen sıktığım Florabotanica,hala kendini net şekilde hissettiriyor.İnsanı yormadan,sıkmadan,misler gibi,tertemiz...

Yorum

• Sisley soir de lune
                      http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: vesna View Post

Bir blogda soyle bir yorum vardi mealen medea bey.. Eger hint lokantasina yemege gidiyorsaniz kullandiginiza pisman olabilirsiniz, kokular birbirine girebilir
                        Evet, parfümü sıkınca insan hint yemeği yemiş kadar oluyor. Özellikle ilk bir iki saat...

Yorum

• Dün Burberry Body edp, bugün Avon Surrender for her kullandım

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Xeryus rouge.
                            o soğuk günlerin adamı değil.
                            Sadece garçons.

Yorum

İşleniyor...
                            X