Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Aksam icin opium pour homme edp

Yorum

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Dostum bence gereksiz pahalli bir parfum, sen ne dersin? Uygun fiyatlı bulunursa düşünülebilir diye not ettim aklımın bir köşesine.

• Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bana sen göndermiştin ve o günden beri araştırıyorum nasıl ulaşabilirim diye. En son pm'de Ferdi vardı vintage avcısı, 3-4 şişe almıştı. Belçika'dan olması lazım. Aşırı komik bi' rakamdı. Yani çok uygun fiyatlara kıyıda köşede bulunabiliyor diye biliyorum dostum.

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sana guzel bir haberim var oylese, bendeki sise Vintage değilmiş😆 Batch bile sorgulamamıştım, gecen baktım 2015 üretimi cikti😉 Beğendiysen Vintage peşinde koşmana gerek yok, Benelüks tarafına giden herhangi birisine sipariş verebilirsin, @burakk douglas mağazalarında satıldığını söylemişti sanki.

• Bugün Kenzo Flower kullandım.Aslında çok sevdiğim bir parfüm ama bugün beni biraz baydı.Zaman zaman bazı çiçeksi kokularda bu durumu yaşıyorum.Özellikle sıkıp arabaya binmişsem rahatsız olabiliyorum.Michael,Jadore,Beyond Paradise bu durumu daha sık yaşadığım parfümler.O yüzden bu parfümleri çok sevsem de her zaman rahatlıkla kullanamıyorum

Yorum

• İzmir için soğuk denilebilecek bir akşamda Tom Ford Tobacco Oud.

Yorum

• Roja Dove Danger.. Guerlain Heritage hissini fazlasıyla veriyor. Bu bakımdan özgün bir iş değil ama Roja Dove kalitesi işte.. Heritage art bişeyler bişeylerrr var içinde. Çok zengin ve farkedilir bir koku.

Yorum

• Kilian Apple Brandy. Sıkar sıkmaz gözümün önünde içinde elmalı brendi dolu, iç kısmı isten simsiyah olmuş ahşap fıçılar canlandı. Oldukça kaliteli bir tematik çalışma.

Yorum

• Green Irish Tweed
            Click image for larger version

Name:	d84fed563d201f33bbcae19626209723.jpg
Views:	83
Size:	315.0 KB
ID:	10907

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İçim bir hoş oldu. Her sıktığımda buralardayım ben de.. Bedavaya İrlanda. Hangi parfüm yaptı bunu?

• TME
              TME Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İnsanı alıp başka yerlere götüren kokular çok az, değerini bilmek lazım.

• yalciner51
              yalciner51 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Kavuşmamıza az kaldı

• Click image for larger version  Name:	image_795.jpg Views:	1 Size:	1.05 MB ID:	10912
            Tom Ford Behçet Orchid

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Son Düzenleme Bahoo; 31-01-17, 21:21. Tarafından yapıldı.
            فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• lubin idole

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Şu kokuyu Sth kadar konuşmadık. Ona üzülüyorum.. Şu anda da üzüldüm mesela.

• kaya
                kaya Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                gözardı edilen kokulardan kesinlikle, sonlardaki hafif sentetik deri daha orjinal kullanılsa direkt imza kokusu yapılacak cinsten

• Cacharel eden

Yorum

• Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille

Yorum

• Yves Rocher Comme Une Evidence.

Yorum

• Frozenwings
                    Frozenwings Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Homme olanıysa çok severim.

• BaddestMan
                    BaddestMan Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Evet Erçin hocam Homme olanından

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Sefayir abi uygun fiyatlara bulunsa Bal d'Afrique, Accord Oud, Oud Immortel ve Baudelaire ( Makedon önerdi ve deneyince çok beğendim) için değer sanki Ama şu an ki fiyatlardan, düşündürücü..
                  Mustafa, Baudelaire'i daha önce Makedon'la beraber denediğimizde aklımda kalmıştı ve senle dolaştığımızda ben tekrar denemiştim diye hatırlıyorum. Daha sonra da denedim ve henüz tam ikna olamadım. Açılışındaki ve orta notaların ilk anlarındaki etkileyiciliği daha sonra pek kalmıyor. Gardı çabuk düşüp tene yaklaşıyor. Gene de farklı ve hoş bir akor var ilk bölümlerde. Ancak çok uygun fiyata bulunursa değerlendirilebilir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yalciner51 View Post
                    Bentley Absolute.. Odunun parfüme bürünmüş hali..
                    Bentley Intense gibi daha boyutlu bir yapıda ve biraz daha güçlü olabilse ortalığı silip süpürürdü muhtemelen.

Yorum

• http://www.fragrantica.com/perfume/L...orn-39760.html camorr Cidden burayı da sen trolledin değil mi? Admit it.

Yorum

• camorr
                      camorr Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Bizim çocuklar yapmış.

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Anlıyorum. İnsanlar üzerinde ciddi bir etki oluşturabiliyorsun. Parfüm ile heba etmesek mi bu yeteneğini?

• Soğuk ülkeme üç kala CD Eau Sauvage.

Yorum

İşleniyor...
                    X