Aksam icin opium pour homme edp
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 7 beğenme
-
Dostum bence gereksiz pahalli bir parfum, sen ne dersin? Uygun fiyatlı bulunursa düşünülebilir diye not ettim aklımın bir köşesine.
-
Bana sen göndermiştin ve o günden beri araştırıyorum nasıl ulaşabilirim diye. En son pm'de Ferdi vardı vintage avcısı, 3-4 şişe almıştı. Belçika'dan olması lazım. Aşırı komik bi' rakamdı. Yani çok uygun fiyatlara kıyıda köşede bulunabiliyor diye biliyorum dostum.
-
Sana guzel bir haberim var oylese, bendeki sise Vintage değilmiş😆 Batch bile sorgulamamıştım, gecen baktım 2015 üretimi cikti😉 Beğendiysen Vintage peşinde koşmana gerek yok, Benelüks tarafına giden herhangi birisine sipariş verebilirsin, @burakk douglas mağazalarında satıldığını söylemişti sanki.
-
Bugün Kenzo Flower kullandım.Aslında çok sevdiğim bir parfüm ama bugün beni biraz baydı.Zaman zaman bazı çiçeksi kokularda bu durumu yaşıyorum.Özellikle sıkıp arabaya binmişsem rahatsız olabiliyorum.Michael,Jadore,Beyond Paradise bu durumu daha sık yaşadığım parfümler.O yüzden bu parfümleri çok sevsem de her zaman rahatlıkla kullanamıyorum
- 9 beğenme
Yorum
-
- 12 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Sefayir abi uygun fiyatlara bulunsa Bal d'Afrique, Accord Oud, Oud Immortel ve Baudelaire ( Makedon önerdi ve deneyince çok beğendim) için değer sanki Ama şu an ki fiyatlardan, düşündürücü..
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yalciner51 View PostBentley Absolute.. Odunun parfüme bürünmüş hali..
- 5 beğenme
Yorum
-
http://www.fragrantica.com/perfume/L...orn-39760.html camorr Cidden burayı da sen trolledin değil mi? Admit it.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum