Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Akşam için parfums de marly byerley

Yorum

• AJ Arabiya Black No I sıktım, notalarını görünce aşık olacağımı düşünmüştüm, yanılmışım. İlk defa bir parfümdeki kakule kullanımını beğenmedim, kokuyu tarif etmek çok zor, sentetik ve hafif ekşimsi bir havası var...

Yorum

• Jubilation XXV

Yorum

• Duro

Yorum

• Fahrenheit edt kullandim, eski halinden uzak olsa da o bir klasik.

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Mugler Pure Malt , böyle havalarda iyi gidiyor ,

Yorum

• CDG 2 Unisex.
                  Her daim dolabımda olacak bir iş bu.

Yorum

• dhi ve git

Yorum

• pure havane

Yorum

• Arabian oud Kalemat...Sınıff sınıff sınıff

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: TME View Post
                          AJ Arabiya Black No I sıktım, notalarını görünce aşık olacağımı düşünmüştüm, yanılmışım. İlk defa bir parfümdeki kakule kullanımını beğenmedim, kokuyu tarif etmek çok zor, sentetik ve hafif ekşimsi bir havası var...
                          Sizin yorumunuzu okuyunca panikle ben de denedim. Maalesef katılıyorum size. Sentetik odunsuların üzerine oturtulmuş cırtlak ve sentetik bal, ve onun üzerine serpilmiş sentetik tarçın.

Yorum

• Zegna Forte

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: camorr View Post

Sizin yorumunuzu okuyunca panikle ben de denedim. Maalesef katılıyorum size. Sentetik odunsuların üzerine oturtulmuş cırtlak ve sentetik bal, ve onun üzerine serpilmiş sentetik tarçın.
                              AJ Arabiya Black No I'in daha doğrusu markanın genel parfümörünü (Micallef'in parfümörü, makineye bağlayıp seri üretime geçmiş biri) gördüğüm zaman splitten caymış sizi de uyarmıştım, yalnız bu kadarını beklemiyordum, o fiyatlara el insaf.

Yorum

• camorr
                                camorr Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Ya sorma. Fiyatta Slumberhouse ile, koku kalitesinde Pure Havane ile yarışır. Neyse bu en azından baş ağrısı yapmıyor.

• Guest's Avatar
                                Misafir Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Niş sektördeki cevheri gören birçok şirket pazardan pay kapabilmek için ani girişler yapması sonucu niş sektörü de mahvettiler sanırım. Bu gün elime geçen birkaç tane sample vardı, kapaktan kokladım dedim herhalde orta karar bir parfüm evi, gayet sentetik vesaire; bir baktım 4 haneli fiyatlara satılıyorlar falan, ki bir tanesi vardı 30 mlsi 200 küsür sterlindi, koku kalitesine değinmek bile istemiyorum...

Seni de vintage bataklığına davet ediyorum dostum .

• Bugün Vintage denemeleri: Ungaro III, Paco Rabanne Pour Homme, YSL Rive Gauche ve Sport de Paco Rabanne.

Yorum

İşleniyor...
                              X