Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• vintage dior homme-çarpıcı ve sofistike,modern, cazibeli, şık, benzerine kolay kolay rastlanamayacak

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: camorr View Post

Oğuz Hocam Oudu bulabildiniz mi?
      Buldum buldum Oud cok geri planda.. acilistan bi uc bes dakka sonra çıkıyor ortaya sonra kayboluyor gibi. (Sandalagaciyla birlikte cikiyorlardi sanki.. ki sandalagaci da gercek bu arada.) sonra kuruyunca tekrar belirginlesiyor. Hep gerilerde ama.

Yorum

• Ormonde Jayne Tiare kullandım bugün

Yorum

• Tiziana Terenzi Laudano Nero

Yorum

• Bastım Sultan'ı. Yalnız abartmışım yürüyerek gitmeyi düşünüyorum işe.

Yorum

• Bond No 9 NewYork Amber kullandım bugün

Yorum

• Encre Noire'la aydınlık kış gününde güneş tutulması yaşıyoruz.
                Gününüz şen, parfümünüz aydınlık olsun. 😊

Yorum

• Laudano Nero. Cok baharatli bir acilis, beni mutlu etmeyen bir acilis kısaca. Neyseki sonlara dogru karakter ortaya cikiyor fakat özlemini duyacagim bir koku degil uzun vadede.

Yorum

• kilian smoke the soul..kilianın genele hitabı iyi..

Yorum

• Bugün açılışı aventusla yaptım.

Yorum

• Tiziana Terenzi Orion

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Aventus özentisi bir koku olduğuna katılıyormusun hocam?

• Pink Floyd
                          Pink Floyd Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Aynen Altuğ Hocam ilk bir saat aventus esintisi bayağı hissedilir derecede var sonra hafifliyor ama ara ara kendisini yine hissettiriyor

• Amber Flash, Makedon/Volkan ve Mete abi ile Kanyon'da oturup kahve içerken masada dekantı vardı. Kapağından kokladığımda çok beğenmiştim, Volkan'ı sanırım fazla tatmin etmemişti, al senin olsun demişti. Bir gün kullandım, 2 gün kullandım sonra baktım kullanmadığım zamanlar kokuyu özlüyorum. Gel zaman git zaman o küçük dekant bitti. Acaba nerden bulurum derken, Cantona8 duydu herhalde split yaptı

Ne zaman kullansam o gün aklıma geliyor..

Volkan ve Mete abiye selam olsun.

Yorum

• Medea
                          Medea Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Güle güle kullan Tuncay. Günlük kullanımda sırıtmayacak, ofis ortamında falan da pek rahatsız etmeyecek türden bir parfüm.

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Günlerini daha da güzelleştirmesi dileği ile kardeşim. Nihayet birisine bir faydam dokundu, çok duygulandım

• Click image for larger version  Name:	 Views:	1 Size:	3.27 MB ID:	8701 Aeon 001 Bitmesin diye azar azar

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam kısaca bahsetmek gerekirse Kirli hayvansal bir vetiver yorumu. Sert baharatlarla da parfümün sertliği iyice arttırılmış. Kısacası sanatsal bir çalışma ama senin ayarın olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim

• Optuna
                          Optuna Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bence bu gibi özel çalışmalar begenilsin yahut begenilmesin detayli incelemeyi hakediyor. Sınırlı sayıda uretildiginden bahsetmistin yanılmıyorsam. Bu yuzden zaman buludugunda o özendirici yazılarından birini bekliyorum kendi adıma. Hem silinip gitmemiş, hem de farklılık yaratma anlamında iz bırakılmış olur.

• camorr
                          camorr Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Muhtemelen geçen sene çıkan en iyi koku.

• Cdg Luxe patchouli edt kullandım. ilk denediğimde WTF? dedirtmişti. Kuru, topraksı, ahşap tadında. Açılışı kuru biberlerle yapıyor çok keskin katlanması zor. Biraz ilerledikçe koku daha kullanılabilir hale geliyor, biberin hakimiyetinde kalmış vanilya, sedir algılıyorum bu kısmı çok lüks neredeyse hdp 1740 tadında. Genel olarak başarılı bir koku, hayvansı olmadan maço olmayı başarabilmiş...

Yorum

• Optuna
                          Optuna Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Eger Ungaro I Vintage parfümü merak eden olursa günün birinde, Cdg Luxe Patchouli'nin neredeyse aynısı oldugunu not düşelim.

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bence de... CdG markasında en iyilerden..

• Jovoy private label

Yorum

İşleniyor...
                        X