vintage dior homme-çarpıcı ve sofistike,modern, cazibeli, şık, benzerine kolay kolay rastlanamayacak
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
Oğuz Hocam Oudu bulabildiniz mi?
- 5 beğenme
Yorum
-
Amber Flash, Makedon/Volkan ve Mete abi ile Kanyon'da oturup kahve içerken masada dekantı vardı. Kapağından kokladığımda çok beğenmiştim, Volkan'ı sanırım fazla tatmin etmemişti, al senin olsun demişti. Bir gün kullandım, 2 gün kullandım sonra baktım kullanmadığım zamanlar kokuyu özlüyorum. Gel zaman git zaman o küçük dekant bitti. Acaba nerden bulurum derken, Cantona8 duydu herhalde split yaptı
Ne zaman kullansam o gün aklıma geliyor..
Volkan ve Mete abiye selam olsun.
- 7 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Bence bu gibi özel çalışmalar begenilsin yahut begenilmesin detayli incelemeyi hakediyor. Sınırlı sayıda uretildiginden bahsetmistin yanılmıyorsam. Bu yuzden zaman buludugunda o özendirici yazılarından birini bekliyorum kendi adıma. Hem silinip gitmemiş, hem de farklılık yaratma anlamında iz bırakılmış olur.
-
Cdg Luxe patchouli edt kullandım. ilk denediğimde WTF? dedirtmişti. Kuru, topraksı, ahşap tadında. Açılışı kuru biberlerle yapıyor çok keskin katlanması zor. Biraz ilerledikçe koku daha kullanılabilir hale geliyor, biberin hakimiyetinde kalmış vanilya, sedir algılıyorum bu kısmı çok lüks neredeyse hdp 1740 tadında. Genel olarak başarılı bir koku, hayvansı olmadan maço olmayı başarabilmiş...
- 7 beğenme
Yorum
Yorum