Mete Üstad ve optuna üstadın ELDO Rien ile yazdığı yazıları okuduktan sonra dolabımda deli gibi rien intense incense sample ımı aradım. Neyseki buldum yanık plastik ve mazot birleşimi gibi değişik bir havası var. Deri kullanımı oldukça sert. Kendimi sanayi sitesinde eline yüzüne yağ ve mazot bulaşmış üstü başı arabaların altına girip çıkmaktan kir pas içinde kalmış tamirci çırağı gibi hissediyorum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Davidoff Cool Water. Koku fena değil ama performans çok zayıf be arkadaş. Tamam yaz kokusu, çokta baysın istemiyoruz. Ama 2-3 fıs neden yetmiyor, illa 10-15 fıs mı yapmamız gerekiyor, kendisini hissedebilmek için. Luca Turin sadece koku güzelliğine bakmış demek ki 5 yıldız verirken ( ki o da sübjektif bir konu), performans (kalıcılık - fark edilirlik) ise daha objektif bir kriter kanımca. Haa orada da tenden tene değişkenlik gösterir filan denebilir performans açısından. Ama bence onun çözümü var, sıkarsın kıyafete belli bir miktar, belli zaman ve mesafelerde koklatırsın olur biter. Ak kedi mi kara kedi mi, soft mu beast mi ortaya çıkar.
- 5 beğenme
Yorum
-
Mona Di Orio Vanille
Piyasadaki birbirine benzer pek çok vanilya eksenli bayık kokunun aksine; karanfil ve rom ile tozlu bir açılış. Bu ikili sakinleştikçe, ayarında kullanılmış amber ve tonkanın desteklediği nefis bir vanilya sahneye çıkıyor. İçki efekti azalsa da karanfil her daim kokuya zerafet katmaya devam ediyor. Zamanla odunsu notalar da harmana katıldıkça; zengin ve katmanlı nefis bir vanilya kokusu ortaya çıkıyor. Eğer bir erkek çekinmeden, vanilya temalı bir koku kullanacaksa böyle bir şey olmalı. Niş koku nedir sorusuna güzel bir cevap daha...
- 16 beğenme
Yorum
-
-
- 13 beğenme
Yorum
Yorum