Dior Eau Noire. Çemen deyip geçmemek lazım bu kokuyu.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 10 beğenme
-
Bugün de Cruel Intentions.
13. saatteyiz ve tam dikkat takip edebildim. Dün yazdıklarımdan farklı bir yol izlemedi ancak birkaç güzel nüans ortaya çıktı. Simdi; koku kuru, olgun ve dumanlı odunların hakimiyetinde. Od ağacı ve vetiver baş roldeler. Timbuktu'da daha vahşi ve volümlü kullanılan papirüs, burada bu odunlara mayhoş yeşil bir destek veriyor. Papirüse de gül arka çıkıyor. Odunlar öylesine olgun ve soğuk ki renkleri gri, papirüs ise çok nazik ve Timbuktu'daki gibi mide çalkalamıyor (severim ayrı.). Gül ise başlı başına bir naiflik abidesi. Bu yapı drydown diye tabir edilen yere kadar kah dumanlı, kah topraksı, kah kuru, kah ekşi, kah mayhoş ve bazen de gülden kaynaklanan meyveli bir hisle geliyor. Burada ise bahsettiğim o farklı nüanslar başlıyor: Erkeksi kremsilik, neredeyse fujer kıvamındaki misk ve çok eminim ''meşe odunu'' ile tokat atıyor.
Her şeyi ile dengeli ancak yine tekrarım gerek kırılgan ve çekingen bir harman. Kalıcılık ile alakalı en ufak bir sıkıntısı yok ancak ten üzerindeki oyunları kazağım üzerindeki kararlılığından iyi değil. Kürkçü ile Ellena'nın ortaklaşa çalıştıkları bir koku gibi.
Cok fazla iklim değişikliğine maruz kalmadığım, çoğu zamanı yazıhanede geçirdiğim ve iki kısa mesafe dış yürüyüş yaptığım bir gündü bugün ve koku bu şekilde cereyan etti. Söylemeyim ki; estiren gürleten kış günlerinde Cruel'e yazık ederiz. Söyle kararsız ve depresif baharlarda tadından yenmez. Testlere ve yakınlaşmaya devam.
- 12 beğenme
Yorum
-
Prada Candy kullandım bugün. İsmine bakınca tek düze sıradan şekerli bir parfüm olduğunu düşünüyor insan. Tütsülü baharatlı çok güzel bir karamel kokusu. Ancak bütün prada parfümleri gibi performansı düşük.
- 9 beğenme
Yorum
-
Lddm, o kadar güclü bir esansa sahip ki, aksamdan bitmiş lddm dekantina bir kac ml tobacco vanille koyup demleyip, sabaha dogru kullandıgınızda künefe yemiş lddm oluveriyor. Bana kalirsa lddm yi seyreltin arkadaşlar, çok daha enteresan sonuçlar alirsiniz.
- 8 beğenme
Yorum
Yorum