Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Eau Noire. Çemen deyip geçmemek lazım bu kokuyu.

Yorum

• camorr
      camorr Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bir de ben dekanttan kullandım. Şüphesiz sizin gibi şişeli kullanan profesyoneller daha güzel sonuç alacaktır.

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben bu kokuyu Lakritz şekerlere çok benzetiyorum. Dolgun, sıcak ve keyifli bir koku. Bravo dostum, başlangıç seviyesini Geza ile atlattıktan sonra güzel şeylere giriş yaptın nihayet

• camorr
      camorr Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Geza kırmızı çizgimizdir.
      Son Düzenleme camorr; 24-01-17, 20:26. Tarafından yapıldı.

• Ungaro III

Yorum

• Bugün de Cruel Intentions.

13. saatteyiz ve tam dikkat takip edebildim. Dün yazdıklarımdan farklı bir yol izlemedi ancak birkaç güzel nüans ortaya çıktı. Simdi; koku kuru, olgun ve dumanlı odunların hakimiyetinde. Od ağacı ve vetiver baş roldeler. Timbuktu'da daha vahşi ve volümlü kullanılan papirüs, burada bu odunlara mayhoş yeşil bir destek veriyor. Papirüse de gül arka çıkıyor. Odunlar öylesine olgun ve soğuk ki renkleri gri, papirüs ise çok nazik ve Timbuktu'daki gibi mide çalkalamıyor (severim ayrı.). Gül ise başlı başına bir naiflik abidesi. Bu yapı drydown diye tabir edilen yere kadar kah dumanlı, kah topraksı, kah kuru, kah ekşi, kah mayhoş ve bazen de gülden kaynaklanan meyveli bir hisle geliyor. Burada ise bahsettiğim o farklı nüanslar başlıyor: Erkeksi kremsilik, neredeyse fujer kıvamındaki misk ve çok eminim ''meşe odunu'' ile tokat atıyor.
      Her şeyi ile dengeli ancak yine tekrarım gerek kırılgan ve çekingen bir harman. Kalıcılık ile alakalı en ufak bir sıkıntısı yok ancak ten üzerindeki oyunları kazağım üzerindeki kararlılığından iyi değil. Kürkçü ile Ellena'nın ortaklaşa çalıştıkları bir koku gibi.

Cok fazla iklim değişikliğine maruz kalmadığım, çoğu zamanı yazıhanede geçirdiğim ve iki kısa mesafe dış yürüyüş yaptığım bir gündü bugün ve koku bu şekilde cereyan etti. Söylemeyim ki; estiren gürleten kış günlerinde Cruel'e yazık ederiz. Söyle kararsız ve depresif baharlarda tadından yenmez. Testlere ve yakınlaşmaya devam.

Yorum

• Prada Candy kullandım bugün. İsmine bakınca tek düze sıradan şekerli bir parfüm olduğunu düşünüyor insan. Tütsülü baharatlı çok güzel bir karamel kokusu. Ancak bütün prada parfümleri gibi performansı düşük.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Benim hanımın favorilerden.. Karamel notasını özellikle seviyor..

• Comme des garçons black.
        Sadece garçons.

Yorum

• PdM Oajan iyidir hoştur, bence pek fiyatını hak etmez

Yorum

• Xerjoff Naxos Daha önce de kullandım ama bugün ilk 5 'ime ışınlanarak girdi bu koku hadi hayırlı olsun..
            Son Düzenleme Xlusive; 24-01-17, 22:55. Tarafından yapıldı.
            Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Gece içinde sabahtan beri yakamı bırakmayan interlude. Sen nasıl bir yapışkansın

Yorum

• Lddm, o kadar güclü bir esansa sahip ki, aksamdan bitmiş lddm dekantina bir kac ml tobacco vanille koyup demleyip, sabaha dogru kullandıgınızda künefe yemiş lddm oluveriyor. Bana kalirsa lddm yi seyreltin arkadaşlar, çok daha enteresan sonuçlar alirsiniz.

Yorum

• Chergui

Yorum

• MDCİ Chypre Palatin

Yorum

• Tom Ford Cafe Rose

Yorum

• Hypnose , erkeğe daha çok yakışıyor

Yorum

• 2013 model L'instant De Guerlain Extreme 3.0 TFSI ile yolumuza devam ediyoruz. 😁
                          Bildiğimiz LIDGE ama uzun uzun yazılmayı da hak ediyor doğrusu.
                          Keyifli sürüşler herkese... 😎

Yorum

• Zoologist Rhinoceros... koyu karanlık bir hissiyat oluşturan parfüm. HArmanlaması gayet yerinde ama çok zor bir koku olduğu her şekilde belli

Yorum

İşleniyor...
                            X