Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
    Guerlain Cologne Imperial. Debussy başkan sağolsun. Da çabuk kayboldu?
    Mäurer & Wirtz 4711 kafasında evet, 1800'lerin asidik parfümlerinde ne varsa artık çabuk kayboluyor. Tekniği mi bulamamışlar o zamanlar acep ?

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bilemiyorum ki dostum. Yani öyle ferahlamak istedim 4711 efekti oldu dediğin gibi Çok sağolasın ama..Çok güzel şeyler denedim sayende.

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ne demek lafımı olur Umut reyiz, ben de senin sayende neler neler denedim

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Haha şimdi fragranticaya baktım hakikaten 4711 'e benzetmişler

• Bugün Umut Kurtoğlu'nun tavsiyesi ile tanıştığım montecristo ile beraberim. Sevdiğim nadir hayvansallardan birisi oldu.

Yorum

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Metin hocam, bunu bir de tatlı bir koku ile layer yapıp dene, ben Meharees ile denedim ve sonuç çok başarılı oldu bana gore.

• vesna
      vesna Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      spliti beklemek lazım belki de...

• promesta
      promesta Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yarın tavsiyene uyacağım İbrahim Üstad

• Bugün fark yaratır düşüncesiyle iş görüşmesine Ursa'yla gittim. Dışarıdaydı görüşme iyiydi.

Fakat kapalı ortamlarda yok cidden yok yada benim burnum mu algılamadı ne.

Ursa bey napıyorsunuz?
    Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Bugün DHP günüydü. Çok etkiliyor beni bu koku

Yorum

• eren_c.
        eren_c. Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Cn homme tahtı sallanıyor mu yoksa

• Mutluluğun Resmi

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Paranoid Android
        Paranoid Android Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        enfes

• Bahoo
        Bahoo Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hangisi. İskenderun Döneri mi , Adana Şalgamı mı , Mardin Turşusu mu , yoksa Chergui mi )

• Akşam evde gönül gezdirirken elim Dior Homme Sport 2012 versiyonuna kaydı. Ne kadar naif ve hafif bir kokuymuş, güzel başladı ve uçtu gitti.

Yorum

• Annick Goutal Sables ile ölmezotuna boğdum kendimi

Yorum

• Tom ford noir de noir ile beraberdim,ara ara burnuma gülün nefis aromasının gelmesi beni mest etti.

Yorum

• Chanel misia kulandım bugün. Temiz çiçekler ve aldehitler. Yayılımı da gayet güzel.

Yorum

• Bol bol MFK Cologne Pour Le Matin

Yorum

• Vira bismillah... Bugün YSL L'homme edt ile eski günleri hatırladım.

Yorum

• Bugün Loewe; Atardecer en los Jardines del Buen Retiro.

Adını yazamadığım için kopyalamak zorunda kaldığım; yumuşak öd, sütlü sandal, safran, batılı bir gül ile ılık reçinelerin çok teknik bir şekilde harmanlandığı hoş bir koku. Transparan yayılımlı, ortalama üstü kalıcılığı olan ancak ömrünün yettiği yere kadar kendisini hissettiren bir yapıda. Cok fazla farklılık vadetmeyen ama güvenli bir öd kompozisyonu arayan arkadaşlar için ideal olabilecek bir parfüm.

Yorum

• xerjoff 1888

Yorum

• Hermes Kelley Calache EDP.
                      Saatler oldu hâlâ çok net geliyor burnuma

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
                        Bugün Loewe; Atardecer en los Jardines del Buen Retiro.

Adını yazamadığım için kopyalamak zorunda kaldığım; yumuşak öd, sütlü sandal, safran, batılı bir gül ile ılık reçinelerin çok teknik bir şekilde harmanlandığı hoş bir koku. Transparan yayılımlı, ortalama üstü kalıcılığı olan ancak ömrünün yettiği yere kadar kendisini hissettiren bir yapıda. Cok fazla farklılık vadetmeyen ama güvenli bir öd kompozisyonu arayan arkadaşlar için ideal olabilecek bir parfüm.
                        Geçen gün kullandım ben de ilk defa. Açılış umut vaadediyordu ama ilk yarım saatten sonra burnuma gelmedi. Dışarda, koşuşturmacalı, kan ter içinde kaldığım bi günümdü, herhalde o yüzden güme gitti diye düşündüm. Tekrar denemem lazım.

Yorum

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben de bugün atölyeye gidene kadar ilk 1.5 saatini evde izledim. Sonra yoldaki yağmur ve rüzgar eşliğinde yarım saat yürüdüm ve atölye. O süre çok iyiydi. Atölyede de ortalama 2.5 saat net hissedebildim ama sonrasında unuttum. Eve geldiğimde de ceketi çıkarırken bir esinti yaptı ama o kadar. Bundan yola çıkarsam ki; atölyede de nitrat ve tiner tabanlı boyaların kokusunun üzerimdeki etkisini de atlamayayım, 4-4.5 saat iyi iş çıkardı ancak tahmin ediyorum ki; lineer bir günde ve iklimde çok daha iyi sonuç verebilir.
                      İşleniyor...
                      X