Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 3 beğenme
-
Bugün Umut Kurtoğlu'nun tavsiyesi ile tanıştığım montecristo ile beraberim. Sevdiğim nadir hayvansallardan birisi oldu.
- 9 beğenme
Yorum
-
Bugün fark yaratır düşüncesiyle iş görüşmesine Ursa'yla gittim. Dışarıdaydı görüşme iyiydi.
Fakat kapalı ortamlarda yok cidden yok yada benim burnum mu algılamadı ne.
Ursa bey napıyorsunuz?Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille
- 6 beğenme
Yorum
-
Mutluluğun Resmi
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
- 9 beğenme
Yorum
-
Bugün Loewe; Atardecer en los Jardines del Buen Retiro.
Adını yazamadığım için kopyalamak zorunda kaldığım; yumuşak öd, sütlü sandal, safran, batılı bir gül ile ılık reçinelerin çok teknik bir şekilde harmanlandığı hoş bir koku. Transparan yayılımlı, ortalama üstü kalıcılığı olan ancak ömrünün yettiği yere kadar kendisini hissettiren bir yapıda. Cok fazla farklılık vadetmeyen ama güvenli bir öd kompozisyonu arayan arkadaşlar için ideal olabilecek bir parfüm.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Makedon View PostBugün Loewe; Atardecer en los Jardines del Buen Retiro.
Adını yazamadığım için kopyalamak zorunda kaldığım; yumuşak öd, sütlü sandal, safran, batılı bir gül ile ılık reçinelerin çok teknik bir şekilde harmanlandığı hoş bir koku. Transparan yayılımlı, ortalama üstü kalıcılığı olan ancak ömrünün yettiği yere kadar kendisini hissettiren bir yapıda. Cok fazla farklılık vadetmeyen ama güvenli bir öd kompozisyonu arayan arkadaşlar için ideal olabilecek bir parfüm.
- 6 beğenme
Yorum
-
Ben de bugün atölyeye gidene kadar ilk 1.5 saatini evde izledim. Sonra yoldaki yağmur ve rüzgar eşliğinde yarım saat yürüdüm ve atölye. O süre çok iyiydi. Atölyede de ortalama 2.5 saat net hissedebildim ama sonrasında unuttum. Eve geldiğimde de ceketi çıkarırken bir esinti yaptı ama o kadar. Bundan yola çıkarsam ki; atölyede de nitrat ve tiner tabanlı boyaların kokusunun üzerimdeki etkisini de atlamayayım, 4-4.5 saat iyi iş çıkardı ancak tahmin ediyorum ki; lineer bir günde ve iklimde çok daha iyi sonuç verebilir.
Yorum