Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
MFK luimere noire kullandim, açılış dışında cok zayıf kaldı yine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birkac saat sonra üzerine 5/7 oraninda Aventus sıkmak suretiyle layer yaptım. Ben layeri üst uste sıkarak yapiyorum bu arada. Sonuç muhteşem oldu. Esim cok guzel koktuğumu söyledi ama hangisini beğendiğine karar veremedik. Bu yuzden artık bu ikisini layer yaparak kullanacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5/7 dogru ama asıl önemli olan üst üste sıkarak layer yapmak, bunu anlamayan arkadaşlar olabilir. 80 lerin designleri olsa bunlara gerek kalmazdı tabi, mecburen 12 kokuyla layer yapiyoruz.
Bugün sağlı sollu Santal Majuscule ve Jeux de Peau kullandım.
Lutens'in emri ile Sheldrake'nin yarattığı aynı kimlikteki sandal üzerine farklı etkileşimler. Majuscule; yumuşak sandal, gül yağı ve yağlı kakao kütlesi ile ekmeğe sür şokella kıvamında harika bir koku. Açılışındaki o hayvansal yağ durumundan halen emin ve çok memnunum. Jeux de Peau ise sıcak sandalın üzerine tereyağ, süt, kaymak, ölmez otu pekmezi, mapple ve zencefili sürüp çıkan dumanı şişelemiş. Ikisini de birbirinden ayırmam veya şu iyi bu kötü demem beni yaralar. Raul-Morientes gibi Nesta-Cannavaro gibi onları ayıramam
Evet sonra bana deli gozuyle bakiyorlar. Arazide bile parfum mu kullanilir? Kac litre bunlar bize de al ne kadar fiyati? Gibi sorularla muhatap oluyorum
Dünkü Roses Vanille adlı ağır ve silaj canavarından sonra , bugün sevdiğim tarzda hafif , naif gül parfümüm Yardley English Rose kullandım ohh dünya varmış
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pomegranate Noir bu aksamin naif ortamina iyi gitti. Yakisikli beyefendi karanfilimiz, nar dudakli zarif bayani dansa kaldirir ve o kadar uyumlulardir ki sanki yillardir birlikteymişler gibi.. Danslarini gören herkes birbirlerine ne kadar yakistiklarini fisildarlar..
Yorum