Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: ibrhm
    MFK luimere noire kullandim, açılış dışında cok zayıf kaldı yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Birkac saat sonra üzerine 5/7 oraninda Aventus sıkmak suretiyle layer yaptım. Ben layeri üst uste sıkarak yapiyorum bu arada. Sonuç muhteşem oldu. Esim cok guzel koktuğumu söyledi ama hangisini beğendiğine karar veremedik. Bu yuzden artık bu ikisini layer yaparak kullanacağım.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      5/7 değil mi? Yanlış yapmayalım.

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      5/7 dogru ama asıl önemli olan üst üste sıkarak layer yapmak, bunu anlamayan arkadaşlar olabilir. 80 lerin designleri olsa bunlara gerek kalmazdı tabi, mecburen 12 kokuyla layer yapiyoruz.

• enigma-lidge layeri ortalardan sonra baya uyumlu oldu

Yorum

• Bugünkü raporum ;

Tom Ford Noir de Noir 5/7 - Sahara Noir 8/12 - Pdm Oajan 3/41 . Günü kapattık

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hepsi şişe. Kargoda beklediğim 22 şişem daha var. Onları açmayacağım. Önce 42 şişem bitsin ondan sonra..

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Dekanttan layer olmaz, olursa da kıvamı tutmaz. Sen nasıl yapıyorsun layerı?

• mseren
        mseren Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ben mühendis olmadığımdan anlamiyorum bu oranlardan kesirli sayi gibi duruyor yermeyin su adami hocam 🤗😜

• Bugün sağlı sollu Santal Majuscule ve Jeux de Peau kullandım.
      Lutens'in emri ile Sheldrake'nin yarattığı aynı kimlikteki sandal üzerine farklı etkileşimler. Majuscule; yumuşak sandal, gül yağı ve yağlı kakao kütlesi ile ekmeğe sür şokella kıvamında harika bir koku. Açılışındaki o hayvansal yağ durumundan halen emin ve çok memnunum. Jeux de Peau ise sıcak sandalın üzerine tereyağ, süt, kaymak, ölmez otu pekmezi, mapple ve zencefili sürüp çıkan dumanı şişelemiş. Ikisini de birbirinden ayırmam veya şu iyi bu kötü demem beni yaralar. Raul-Morientes gibi Nesta-Cannavaro gibi onları ayıramam

Yorum

• Akşam için Frederic Malle French Lover insana kendini huzurda hissettiriyor..

Yorum

• Agir sartlarda arazilerde sürünüyorum ve perfım merfım yok! Ohh siz kullanin perfımleri biz okuruz

Yorum

• Guest's Avatar
            Misafir Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            O araziye ve kara yakışacak nice parfüm vardı, yazık etmissin kullanmayarak

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Doğru söze ne hacet. Sıksaydın bir toprak vetiveri!

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet sonra bana deli gozuyle bakiyorlar. Arazide bile parfum mu kullanilir? Kac litre bunlar bize de al ne kadar fiyati? Gibi sorularla muhatap oluyorum

• Jubilation XXV modern, tatlı, baharatlı, odunsu oryantal. Derin, çok katmanlı, gizemli ve çok lüks

Yorum

• V canto alibi.
            Sadece garçons.

Yorum

• Dünkü Roses Vanille adlı ağır ve silaj canavarından sonra , bugün sevdiğim tarzda hafif , naif gül parfümüm Yardley English Rose kullandım ohh dünya varmış

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akşam için tercihim Bois 1920 Dolce Di Giorno. Benzetildiği CN Homme dan çok daha kaliteli bir koku

Yorum

• Sabahtan lidge, akşam hanım sanki yeni sıkmışsın dedi. Vay arkadaş...

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Benim gibi arkadaşlar memnunken aynı şekilde performansını yerle bir eden de var.. Çok arada bırakan kokulardan insanları.

• The Odd Fellow Bouquet

Yorum

• Pomegranate Noir bu aksamin naif ortamina iyi gitti. Yakisikli beyefendi karanfilimiz, nar dudakli zarif bayani dansa kaldirir ve o kadar uyumlulardir ki sanki yillardir birlikteymişler gibi.. Danslarini gören herkes birbirlerine ne kadar yakistiklarini fisildarlar..

Yorum

• Frozenwings
                      Frozenwings Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Şişemi bir seyahatimde kaybettiğimden beri aklıma geldikçe hüzünleniyorum, tam da bu mevsimlerin kokusuydu. :/

• mseren
                      mseren Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Kesinlikle böyle islak havalarin kokusu bence de

• Sabah akşam boss velvet amber. Ne mi oluyor. Amber yönetime el koyuyor

Yorum

• Mono di orio Vanilla...Vanilya parfumlerinin arasında ayrı bır yerı var...

Yorum

İşleniyor...
                      X