Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Jean Paul Gaultier Fragile ile Joop Femme kullandım.

Yorum

• Bu sabah ağır bir şey koydum çantama chanel Antaeus kullandım akşam dönüşü Agonist Isis Bu koku şu ana kadar kullandığım en iyi vanilya kokusu (Tf tobacco hariç). Günün her anında kullanılabilecek bir koku gerçekten, en kısa zamanda bütçe ayarlamam gerekiyor, Bu kokuyu almazsam gözüm açık gider

Yorum

• Oud save the king,sevemedim,sevemedim...

Yorum

• Akşam için Cape Heartache

Yorum

• Mazzolari Lui. Daha once de dedigim gibi laflar hazırladım kendisine fakat nefretle aşk arasında gidip geliyoruz.

Yorum

• promesta
              promesta Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bende her kullandığımda aynı duygu karmaşasını yaşıyorum arkadaşa karşı

• Roja Dove Enigma ve biraz daha hafiflemek için gün içinde HDP Blue Bootle

Yorum

• Guerlain - Ambre Eternel

Yorum

• Tom Ford Italian Cypress

Yorum

• clive christian "X" ilk deneme, nasıl geri dönüşler olacak ? heycanlıyım

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Muhakkak yorumlarını bekliyorum buradan hocam. Gün içinde yayılımını vs de yazar mısın?

• ultramarine
                    ultramarine Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    tuhaf bir şekilde naneli olduğunu düşünüyorlar, ben parfümümden memnunum, beklediğimden daha kısa sürede tene oturdu ama kalite hissiyatı var, açıkçası öğleyin de tazelemedim

• ultramarine
                    ultramarine Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    aslında nane dedikleri açılıştaki tazelik sanırım, açılışı pek genel beğeniye uygun değil, orta notalarda güzelleşiyor (tazeledim )

• Ormonde Jayne - Nawab of Oudh

Yorum

• Amouage Memoir.Senin o 'kafası iyi' yeşilini yerim.
                    Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 24-03-17, 10:02. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Amouage Reflection

Yorum

• Kadir.tbk
                        Kadir.tbk Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Kenan Hocam güzel koku bende seviyorum

• Umut Kurtoğlu
                        Umut Kurtoğlu Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Memoir daha güzel. Yıka kolunu Memoir sık.

• yalciner51
                        yalciner51 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Amouage un yaptığı çoğu kokuyu çok seviyorum Kadir hocam. Memoirde ayrı bir güzel Umudum.
                        Havalar daha da ısınmadan kullanman güzel olmuş..

• Günaydın degerli arkadaşlar sabah okadar erken kalkıyorumki 7:00 da servise binmek zorundayım .Tabi 06:30 da kalkıp beş dakika kala evden çıkmam gerekiyo.İşte tam o esnada piskolojimi yokluyorum ne kullansam diye ve kararımı veriyorum.Bugün Dior eau Noır kullandım .Bugüne kadar kullandıgım en igrenç ,en mide bulandırıcı ,en pis,en en en en.....koku.
                      Kokuyu merak edenler için söyliyim.Sadece ve sadece Tavuk Dünyasında yenilen köri soslu tavuk kokusu.Yemin bile edebilirim .Notalarına bakmayın kahve vs...yok sadece köri sosu kokusu okadar igrençki kelimeler yetmez ınterlude ,Rien bunun yanında cologne kalır yogunluk olarak ...

Yorum

• Kadir.tbk
                        Kadir.tbk Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Yani baharat tamam güzelde bi cherguı gibi naif degil ve notalar hissedilmiyo . Köri soslu tavuk kokusu evet bazen sokakda burna hoş gelebilir.Ama şöyle söyliyim birazdaha açmak gerekirse , çürümeye yüz tutmuş tavugun üstüne serpilen köri sosu kokusu eau noır.

• PinotNoir
                        PinotNoir Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Eau Noir'i çok sağlıklı olmasa da sample'dan denemiş ve Kiss My Ass'in son kısımlarına benzetmiştim. Her iki koku da genel beğeni için riskli, daha çok meraklılarına... Ben yine de Eau Noir'i sağlıklı olarak denemeyi düşünüyorum.

• Medea
                        Medea Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Şahane parfüm. Aklıma getirdiğiniz için teşekkürler, dışarı çıkarken hemen sıkıyorum saçıma başıma.

• Bileğime sıktığım deneme girişimlerini saymazsak bugün ilk kez vintıç kouros kullandım, şu an aramız gayet iyi bakalım neler olacak.

Yorum

• bugünde black to black alışıyor gibiyim bu kadar ağar notaların birleşiminden bu kadar ferah ve ağar olmayan bir koku insan hayret ediyor .

Yorum

İşleniyor...
                        X