Jean Paul Gaultier Fragile ile Joop Femme kullandım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bu sabah ağır bir şey koydum çantama chanel Antaeus kullandım akşam dönüşü Agonist Isis Bu koku şu ana kadar kullandığım en iyi vanilya kokusu (Tf tobacco hariç). Günün her anında kullanılabilecek bir koku gerçekten, en kısa zamanda bütçe ayarlamam gerekiyor, Bu kokuyu almazsam gözüm açık gider
- 3 beğenme
Yorum
-
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Muhakkak yorumlarını bekliyorum buradan hocam. Gün içinde yayılımını vs de yazar mısın?
-
tuhaf bir şekilde naneli olduğunu düşünüyorlar, ben parfümümden memnunum, beklediğimden daha kısa sürede tene oturdu ama kalite hissiyatı var, açıkçası öğleyin de tazelemedim
-
aslında nane dedikleri açılıştaki tazelik sanırım, açılışı pek genel beğeniye uygun değil, orta notalarda güzelleşiyor (tazeledim )
-
Amouage Memoir.Senin o 'kafası iyi' yeşilini yerim.Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 24-03-17, 10:02. Tarafından yapıldı.
- 8 beğenme
Yorum
-
Günaydın degerli arkadaşlar sabah okadar erken kalkıyorumki 7:00 da servise binmek zorundayım .Tabi 06:30 da kalkıp beş dakika kala evden çıkmam gerekiyo.İşte tam o esnada piskolojimi yokluyorum ne kullansam diye ve kararımı veriyorum.Bugün Dior eau Noır kullandım .Bugüne kadar kullandıgım en igrenç ,en mide bulandırıcı ,en pis,en en en en.....koku.
Kokuyu merak edenler için söyliyim.Sadece ve sadece Tavuk Dünyasında yenilen köri soslu tavuk kokusu.Yemin bile edebilirim .Notalarına bakmayın kahve vs...yok sadece köri sosu kokusu okadar igrençki kelimeler yetmez ınterlude ,Rien bunun yanında cologne kalır yogunluk olarak ...
- 9 beğenme
Yorum
Yorum