Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Elim yine Antaeus'a gitti.Yayılımı çok iyi kokunun. Bir de yer yer Egoiste kullanıyormuşum gibi hissettirdi.Tarçınımsı bir tatlılık burnuma çarptı ara ara
Michael Kors Extreme Blue; İlk sıktıktan sonraki baskın biber kokusu geri plana çekildiğinde koku daha güzel oluyor. Çok kompleks bir koku değil ama oldukça beğeni alıyor.
İki batch arasında koku olarak pek fark yok diyebilirim (çok çok ince bir farklılık hissediliyor), benim dikkatimi çeken ise edt olarak çıkarılan bu parfümün performansı... tenimde abartısız söylüyorum 16 saat boyunca hissettim, performans bakımından 2005 ile 2008 arasında en ufak bir fark yok. Silajı ise kalıcılığına göre bir tık daha düşük.
Elime şişesi geçince biter mi diye endişe etmeden rahat rahat Amouage Jubilation XXV kullandım. Bütün gece, meyvelerle tütsünün bu çok başarılı ve dengeli birlikteliğinin tadını çıkardım serin havada.
bir de sunu farkettim, bende tende çok daha oturmus ve dengeli kokuyor ayrıca dip notalara geçtikçe cok daha hoş olmaya basladgını farkettm, başlarda dedgniz gibi güzel ama çok kullanılablr bi parfüm olarak bulmamıstım fakat su an bu mevsimde severek kullanıcagımı anladım
Yorum