Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ambre Russe. Vişneli, tozlu dumanli amber. Her zaman elim gitmiyor fakat soguklar gectiginde kullanımı cok daha zor olacak. Epey ovgu alan bir parfüm bu arada..

Yorum

• Ambre Russe

Yorum

• Hava kapalı, yağmurlu, Kasvetli..
        Bu havaların kokusu Lalique Encre Noire

Yorum

• İnsolence edp kullandım💜Soğuk,asil,çarpıcı....Benim için parfümde mor rengin karşılığı..Büyülü,sıradışı kokusu beni gerçekten çok etkiliyor.Senelerdir kullanırım,hala her sıktığımda aynı hisleri yaşatıyor bana..

Yorum

• Terre d'hermes 👍🏻

Yorum

• Ayağının tozu ile Songe d'un bois d'eteledik boşta kalan bilekleri o_O. İyi geldi!

Yorum

• 1 haftayı geçen sürede hiç parfüm kullanmadım. Oğlumun alerjisi bu aylarda kendini hissettiriyor ve parfümler de öksürükleri arttırıyor. Geçen gün evden çıktıktan sonra arabada Encre Noire fıslattım iki fıs. Normalde ben Encre Noire kokusunu uzun süre alamazdım kalıcılığı çok düşük gelirdi bana. 1 haftadır parfüm kullanmadığım için sanırım akşama kadar sürekli hissettim kokusunu...

Yorum

• yalciner51
                  yalciner51 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Parfüm Kullanmadığın hafta sonunda öksürükleri geçti mi hocam. Şimdiden geçmiş olsun..

• mseren
                  mseren Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Toz alerjisi var ve bahar aylarına geçiş yaptığımız bu günlerde polenler ve myte lar sebep oluyor bu öksürüklere daha çok. Sigara ve parfüm de öksürükleri özellikle tetikliyor. Sigara zaten içmiyoruz parfüm de kullanmadık bu süreçte. Nihayet geçti öksürüklerimiz.. Teşekkürler yalciner hocam..

• Orjinal yazı sahibi: Minty View Post
                Sandalağacının ylang ylang, iris, vanilya ve yaseminle aşkı.. Şaheser.. Öyle bir güzellik ki, reformülasyonlara rağmen ayakta..
                Bugun Guerlain Samsara.
                Click image for larger version Name:	1474103826.jpg Views:	2 Size:	36.8 KB ID:	24114
                Click image for larger version Name:	nd.25315.jpg Views:	2 Size:	60.6 KB ID:	24117
                Keşke her reformülasyon böyle olsa guerlain bu işte çok iyi en azından parfümlerini dior, chanel gibi mahvetmiyor kabul edilebilir şekilde yapıyor
                http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Chanel coco edp kullandım bugün vazgeçemeyeceğim parfümlerden biri
                  http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Dior - sauvage
                    çok utangaç bir o kadar da centilmen bir koku. Ligde 34 maç yapsa sarı kart dahi görmez o kadar centilmen.
                    johnny depp 'in oynadığı çölde geçen reklama bu koku hiç uymuyor bana göre.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: NeroBianco View Post
                      Dior - sauvage
                      çok utangaç bir o kadar da centilmen bir koku. Ligde 34 maç yapsa sarı kart dahi görmez o kadar centilmen.
                      johnny depp 'in oynadığı çölde geçen reklama bu koku hiç uymuyor bana göre.
                      Doğru valla... İsim de hiç uyuşmuyor.

Yorum

• Ajmal shadow

Yorum

• Kilian incense oud

Yorum

• Click image for larger version

Name:	IMG_2653.JPG
Views:	118
Size:	4.57 MB
ID:	24190

Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama canım çekti

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View Post
                              Selamlar...
                              Birkaç gündür berbat Gebze havası ve iş ortamında baharı çağırmak daha ziyade hissetmek adına çok sevdiğim çalışma Ormonde Jayne - Ormonde Man kullanıyorum. Kokuyu bilenleriniz bilir ancak bilmeyen dostlar için taze kesilmiş bir ağaç gövdesinin her hali olarak açıklayabilirim. Doğaya ve doğallığa öykünen oldukça nazik, minimalist ve rahatlatıcı bir parfüm benim için. En çok hissedebildiğim yanları ise sedir ağacı, yosun ve ferahlatıcı taze otlar ile baharatlar oldu. Fakat hatırlatmam gereken bir detay var; ben bu parfümün ilk etaptaki iki farklı şişesini ve şu andaki en güncel şişeyi kullandım, kullanıyorum. Ormonde Jayne markasının Nişantaşı La Deesse parfümerisinde ilk satılmaya başlanan hali küçük kare şişeler (biri etiketsiz - diğeri altın sarısı etiketli) ile şu andaki büyük şişeler arasında bariz koku farklılıkları var. Özellikle bundan 4 yıl önceki ilk hali doğallığın ve performansın zirvesinde olan çok daha katmanlı bir kokuyken şu andaki büyük şişe Ormonde Man; daha sentetik, İso E Süper yoğunluğu altında diğer elementlerin kendisini yukarıya atamadığı ve balzamik yapıya çok daha dengesiz geçen bir sıvıya işaret ediyor. Dolayısı ile antikacı kardeşlerimin bunun da eski şişeleri peşinde koşulması gereken bir parfüm olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim fakat ben aynı hissi yakalayabildiğim için kendisinden yine çok memnunum.
                              Parfum dunyasindaki bu sacmalama evresi ne zaman son bulacak bakalim...

Yorum

İşleniyor...
                              X