Dior Homme Parfumle devam...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
-
Cok iyi!!
Orjinal yazı sahibi: matraiThe Merchant of Venice - Arabesque
Koku karakteri olarak Tobacco vanille ile benzer olsada burdaki o vanilyanın verdiği o ağır tatlılık yok onun yerine tarçının verdiği son derece keyifli bir hafif tatlımsılık var meyve notalarıylada gayet güzel bir harman ortaya çıkmış. Tobacco vanille sadece kış kullanımına uygunken Arabesque hem son bahar hemde ilk bahar aylarınıda kapsıyor hatta bahar aylarına daha uygun diyebilirim. Tobacco vanilyayı sevenler fakat havalar ısınınca kullanamaynlar arabesque ile devam edebilir.
D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Christopher Street
Harmanına bakmadan; başta tütün olmak üzere, meşe yosunu, deri, patchouli ve turunç notalarını net olarak çıkarabildim. Çok rafine, çok zarif... Bir arkadaşım deneyebilmem için sample göndermişti, fazla yok maalesef. Elinde olan ve paylaşmak isteyen varsa iletişime geçmek isterim.
- 5 beğenme
Yorum
-
-
Ayağının tozu ile Tiziana Terenzi Gumin. Tam bir denemeden sonra başka bir başlıkta değerlendirme yapacağım ama şunu söylemek gerekirse meyveler ağız sulandırıcı
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View PostErdem hocam.le parfumden dekantlayabılıyomusunuz
Nasıl.bı koku
Dekant işini şu ana kadar hiç yapmadım,becerebileceğimi de sanmıyorum.Ben daha çok alıcı taraftayım
- 7 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View PostErdem hocam.le parfumden dekantlayabılıyomusunuz
Nasıl.bı koku
- 3 beğenme
Yorum
Yorum