Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Parfumle devam...

Yorum

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Almamak için aklımdan çıkarmaya çalışırken sizden sürekli hatırlıyorum.

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yarın son kez hatırlatacağım, sonr bir sonraki kışa kadar arşive kaldıracağım

• Cok iyi!!
    Orjinal yazı sahibi: matrai
    The Merchant of Venice - Arabesque
    Koku karakteri olarak Tobacco vanille ile benzer olsada burdaki o vanilyanın verdiği o ağır tatlılık yok onun yerine tarçının verdiği son derece keyifli bir hafif tatlımsılık var meyve notalarıylada gayet güzel bir harman ortaya çıkmış. Tobacco vanille sadece kış kullanımına uygunken Arabesque hem son bahar hemde ilk bahar aylarınıda kapsıyor hatta bahar aylarına daha uygun diyebilirim. Tobacco vanilyayı sevenler fakat havalar ısınınca kullanamaynlar arabesque ile devam edebilir.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Erdem
      Dior fahrenheit le parfüm
      Erdem hocam.le parfumden dekantlayabılıyomusunuz
      Nasıl.bı koku

Yorum

• Armani myrrhe imperial
        Yagmurlu serin havada iç ısıtıyo. Kalite koku

Yorum

• Yağmurlu bir havada terre hermes

Yorum

• Christopher Street

Harmanına bakmadan; başta tütün olmak üzere, meşe yosunu, deri, patchouli ve turunç notalarını net olarak çıkarabildim. Çok rafine, çok zarif... Bir arkadaşım deneyebilmem için sample göndermişti, fazla yok maalesef. Elinde olan ve paylaşmak isteyen varsa iletişime geçmek isterim.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              o_O. Sen yakında adam tutarsın abi beni öldürmek için.

• PinotNoir
              PinotNoir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Sakın elimde var deme, yoksa Mustafa'yla yola çıkıyoruz. Ne bizi yor, ne de kendini riske atma... 😎

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yok diyorum o zaman abi. Canımı çöpte bulmadım.

• LDDM bunu beğenmeyen taş olur

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              tarikat yer altına indi. Umut Kurtoğlu camorr

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              PinotNoir valla ben de splitten sonra bir daha kullanmadım. Onu da Lonestar Memories i de.... aynen böyle devam edelim, her gördüğümüze atlayalım, elimizdekilerin kıymeti sakın bilmeyelim... bu neyin arayışıdır Allah aşkına... :/

• PinotNoir
              PinotNoir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              cantona8 Bu çok derin bir konu ama sorgulamaya başlamışsak doğru yoldayız. 👍

• Ayağının tozu ile Tiziana Terenzi Gumin. Tam bir denemeden sonra başka bir başlıkta değerlendirme yapacağım ama şunu söylemek gerekirse meyveler ağız sulandırıcı

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Gumin. İlk aklıma gelen sakız oldu nedense. meyveli sakızlar.. denemedim ama umarım ustalık işidir yoksa tiziana dan da gına gelecek artık. ikinci bir kirke yi kaldıramam.....

• Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
            Nasıl.bı koku
            Yoğun içkimsi bir açılış ve devamında tatlımsı bol baharatlı vanilyalı kapanış.Özeti bu kısaca
            Dekant işini şu ana kadar hiç yapmadım,becerebileceğimi de sanmıyorum.Ben daha çok alıcı taraftayım

Yorum

• Dolce gabbana pour femme vintage
              http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Erdem

Yoğun içkimsi bir açılış ve devamında tatlımsı bol baharatlı vanilyalı kapanış.Özeti bu kısaca
                Dekant işini şu ana kadar hiç yapmadım,becerebileceğimi de sanmıyorum.Ben daha çok alıcı taraftayım
                Pekı tesekkurler bılgı ıcın

Yorum

• Patchouli 24

Yorum

• YSL Paris edt 💜

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
                      Nasıl.bı koku
                      Açılışında yoğun bir deri hissediliyor ve devamında tatlı baharalı boozy bir koku haline geliyor. Özellikle vanilya, tarçın ve rom yoğun bir şekilde hissediliyor. Klasik fahrenheit'dan olukça farklı bir koku, sadece açılışında ufak bir benzerlik hissettim. O da sanırım yoğun deri - menekşe yaprağı akorundan kaynaklanıyor. Kalıcılığı oldukça yüksek, ertesi gün kıyafetlerinizde rahatça hissedebilirsiniz. Çok başarılı bir koku.

Yorum

• Bugün chergui uzun zaman oldu..çok güzel kullanmaktan bıkmadığım ağır kokulardan..olmuş dediğim sevemediğim baharat kokularını sevdiren koku

Yorum

İşleniyor...
                        X