Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage gold
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• PinotNoir
      PinotNoir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yorum alabilir miyiz?

• Kartaliçe
      Kartaliçe Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Chanel No 5 ve ysl rive gauche karışımı gibi ikiside benim sevdiğim parfümler amouage o tarzda yine soğuk bir parfüm No 5 deki sert pudralı(bebek pudrası gibi değil) hava bundada mevcut.Ama gül notası amouage gold da biraz daha ön planda diyebilirim bunlar ilk izlenimlerim oldu kalıcılığı gayet iyi performans olarakta çok üst seviyelerde değil ama yinede genel olarak iyi. Benim sevdiğim tarzda bir parfüm çok çok beğendim

• PinotNoir
      PinotNoir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Teşekkür ederim.

• Clive X

Harman uyumu, koku güzelliği, zerafeti ve rafine duruşuyla beni mest etti.

Yorum

• Lush breath of god

Yorum

• NUXE Prodigieux Le parfum ...mükemmel...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Evet Mugler Bahoda .
          Baho seri fısfıslarla ilerliyor , Bir sağ omuza , bir sol omuza iki kıvrak fıs derken, müthiş bir hareketle göğüse 1 fıs son olarak ani bir kıvraklıkla boyuna 2 fıs

Ve mükemmel bir şut Mugler ağlarda .Goooool Baho .

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Evde temizlik hermes gentaine blanche

Yorum

• X

Yorum

• Yine Aventus.

Yorum

• Creed Neroli Sauvage

Yaz için mükemmel bir koku. Çok hafif, rahatlatan bir içeriği var. Creed in doğallığı üst seviyelerde. Eksik olan tek yönü kalıcılığı..

Yorum

• Harika, güneşli bir İstanbul'a Creed Virgin Island Water'ı yakıştırabildim. Şuan beraberiz

Yorum

• O'driu Kiss My ... Basenotes

Kendini belli ettirmeden kokuyu sarmalayan ve ilginç kılan bir kahve aurası algıladım. Bu ölçülü kullanım, ölmezotuna benzer kurutulmuş çiçeksiler, otlar tınısını yaratmış. Baharatlar ve odunsu notalar biraz, deri çok az hissettim. Aslında hayvansal bir 'kiss' beklerken, daha masum bir kiss olmuş. Açılışı çok öfkeli, performans yerinde, genel beğeni için riskli olsa da meraklısı için harikalar yaratabilir. Son kısımlarını daha önce denediğim ve ilginç bulduğum Dior Eau Noir'e benzettim. Benim için ilk kullanımda yetkin bir yorum yapabileceğim koku değil. Daha çok 'kiss' lazım...

Yorum

• Italian Leather Leather bunun neresinde? Hafif bir süet geliyor sadece.. Çok beğeniyorum ama o ayrı..

Yorum

• HDP Fidelis. Oldukça etkileyici ve güzel uzun süren orta notalardaki koku bana birşeyi anımsatıyor ama neyi bulamadım

Yorum

• MdO Vanille

Yorum

• Tiziana Terenzi Ecstasy

Yorum

İşleniyor...
                              X