Amouage gold
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 10 beğenme
-
Chanel No 5 ve ysl rive gauche karışımı gibi ikiside benim sevdiğim parfümler amouage o tarzda yine soğuk bir parfüm No 5 deki sert pudralı(bebek pudrası gibi değil) hava bundada mevcut.Ama gül notası amouage gold da biraz daha ön planda diyebilirim bunlar ilk izlenimlerim oldu kalıcılığı gayet iyi performans olarakta çok üst seviyelerde değil ama yinede genel olarak iyi. Benim sevdiğim tarzda bir parfüm çok çok beğendim
-
Evet Mugler Bahoda .
Baho seri fısfıslarla ilerliyor , Bir sağ omuza , bir sol omuza iki kıvrak fıs derken, müthiş bir hareketle göğüse 1 fıs son olarak ani bir kıvraklıkla boyuna 2 fıs
Ve mükemmel bir şut Mugler ağlarda .Goooool Baho .
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
- 11 beğenme
Yorum
-
O'driu Kiss My ... Basenotes
Kendini belli ettirmeden kokuyu sarmalayan ve ilginç kılan bir kahve aurası algıladım. Bu ölçülü kullanım, ölmezotuna benzer kurutulmuş çiçeksiler, otlar tınısını yaratmış. Baharatlar ve odunsu notalar biraz, deri çok az hissettim. Aslında hayvansal bir 'kiss' beklerken, daha masum bir kiss olmuş. Açılışı çok öfkeli, performans yerinde, genel beğeni için riskli olsa da meraklısı için harikalar yaratabilir. Son kısımlarını daha önce denediğim ve ilginç bulduğum Dior Eau Noir'e benzettim. Benim için ilk kullanımda yetkin bir yorum yapabileceğim koku değil. Daha çok 'kiss' lazım...
- 8 beğenme
Yorum
Yorum