Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Pathetique. Ben Pregoni'yi nüfusa alacağım.

Yorum

• Nasomatto Pardon (bugün 2.defa denedim. Tamam hoş koku eyvallah, ama kesin reformüle etmişler bunu bence. Eski halini bilmiyorum ama sağda solda okuduğum yorumlarla ( fragrantica, gurme kokular, basenotes vs.). karşılaştırdığımda ciddi anlamda tezatlık var. Performans canavarı beklerken uysal bir kedi ile karşılaştım Extrait diyorlar buna ama inanın birçok edt cebinden çıkarır bunu. Bakalım diğer split paydaşlarım ne düşünüyor bununla alakalı ( cantona8, Piotnoir, ark120, uyar48). Ama kesin reformüle etmişler diyorum ben bunu, bir yerlerden eski bir şişe bulmak lazım , tam olarak karar verebilmek için.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Etraftan da tepki almadı mı?

• umit.K
        umit.K Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Sadece 2 fıs yapmıştım Umut hocam. Bir kaç saat dışardaydım, öyle çok insanla da iletişim kurmadım. Ara ara bana geliyordu hoş kokusu ama umduğum yoğunlukta değil. Performans olarak üzdü beni hergele. Belkide alışma sürecindeyimdir kokuya

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bende de performansı zayıf olmuştu, hiç şaşırmadım bu yoruma.

• Bugün Mon Guerlain kullandım ve arkadaşlarımla buluştuk.Kimse parfümüme bir yorum yapmadı.Sonunda ben dayanamayıp sordum nasıl kokuyorum diye...Parfümü hepsi de beğendi ama öyle fazla bir beğeni hissetmedim.Güzel falan dediler.Bir de çok fazla yayılmadığını söylediler.Bazı parfümlerin buram buram kokuyor ama bu öyle değil dediler

Yorum

• Kartaliçe
        Kartaliçe Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Olsun libra sen kokusunu alıyorsan dert etme

• Libra
        Libra Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bir İnsolence gibi yoğun hissetmiyorum.Gerçi onun kalıcılığına yetişecek parfüm azdırAma saçlarımdan hafif hafif alıyorum kokusunu.Gün içinde de tazeliyorum.Guerlain olunca beklenti farklılaşıyor sanırım...Yine de seviyorum kokusunu ve aldığıma memnunum

• Sycomore .. kışlıkların devri sona erdi, devir orkların devri

Yorum

• Chopard happy diamonds ile efsanelere saygı kuşağı

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Erdem View Post
          CN Soul
          ilk 1 saatine katlanılabilirse devamı fena değil.
          Benle aynı şeyi hisseden birine ilk kez denk geldim. O ilk bölüm bana da ıstırap vermişti.

Yorum

• Boss Silk&Jasmine

Yorum

• Ted Lapidus Black Soul Imperial... Bir ana akım parfüm olarak hem farklı sayılabilecek koku profili hem de performans açısından hiç ama hiç fena değil. Hele fiyatını da düşününce şahane! Çok rafine olmayan ama ana akımlarda alışılmadık olan bir kahve, nane, amber, hafif deri kompozisyonu. Karanlık erkeksi tarafı, abartısız bir tatlılıkla iyi dengelenmiş. Rochas Man'e kıyasla çok daha başarılı geliyor bana.

Yorum

• Bugün Chanel Chance edp kullanacağım.En sevdiğim parfümlerimden

Yorum

• Lidge kullandım bugün.

Yorum

• Boss Silk Jasmine

Yorum

• Atelier cologne vanille insensee limonlu vanilyası çok güzel keşke biraz daha performansı yüksek olsaydı
                      http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Andree Putman - Tan d`Epices. Dün akşam ofisten eve giderken kullanmıştım. Eve gittiğimde ise burnuma çok güzel bir koku geliyordu acaba bu koku nerden geliyor diye kendi kendime sorarken kokunun kaynağının ben olduğumu anladım. Orta notları gerçekten çok başarılı ve verdiği aura gerçekten çok iyi. Bugün de ofise gelir gelmez aynı parfümü kullandım biraz daha detaylı incelemem lazım bu güzelliği

Yorum

• Dior Homme Cologne. Bir ferahlara sardım sanki bu ara,

Yorum

• Penhaligon's sartorial

Yorum

İşleniyor...
                          X