Histoires de Parfums 1740
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Az daha güçlü olsaydın keşke.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
- 4 beğenme
Yorum
-
Caron Third Man.. Caron Un Pour Homme'un lezzetli vanilyasını tercih ederim Third Man'e..Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 17-02-17, 17:27. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
-
Diptyque Do Son
Şişesi hiç etkilemese de kapağı kaldırdığınız andan itibaren bir Frederic Malle parfümlerinde bulunan kaliteli ve taze çiçek kokularını buram buram içinize çekiyorsunuz.
Sümbülteber en sevdiğim notaların başında geliyor. Bu parfümde baskın nota olarak kullanılması beni daha fazla mest etti.
Zaten koku olarak Carnal Flower ve LYS Mediterranee evlenmiş de çocukları bu olmuş gibi. Ben de iki parfüme de aşık biri olarak bu çocuğu bağrıma bastım.
Bahar ve yaz ayları için uygun olabilecek hafif ama oldukça kalıcı bir güzellik...
----------------------------------------------------
Not: Fotoğraf kendi çekimimdir.
- 14 beğenme
Yorum
-
- 4 beğenme
Yorum
-
Yorumlar nasıl? Kompleks içiçe geçmiş deri oud ve kırmızı meyve destekleri mi yoksa sıradanlık mı?
-
Tekrar tekrar şans verdiğim bir koku valla mesafeli bir birlikteliğimiz var Ama kenara köşeye de bırakıp gözden çıkarttırmıyor kendisini. Sırf bu sebeplerden bile sıradan diyemem. Bana uyup uymaması bir kenara (baskın deri benim için düzenli kullanması hala zor bir nota) objektif bakarsam Byredo'nun denediğim en başarılı işlerinden olarak görüyorum.Son Düzenleme LesPaul; 17-02-17, 21:21. Tarafından yapıldı.
-
Atelier Cologne Rose Anonyme.
Lagerfeld 'ın vesilesiyle tanışma fırsatı buldum
Canlı,taze bir açılışı var.Gül kullanımı azıcık Kelley Caleche'ı anımsattı.Oud ve paçuli devreye girince bir tık tatlılaştı ve sıcak bir yapıya büründü.
200-300 TL aralığında bir fiyata bulsam düşünebilirim.
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
- 3 beğenme
Yorum
Yorum