Evdekilerin bütün olumsuz yorumlarına rağmen interlude.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Guerlain Encens Mythique d'orient
Notalarına ve ismine bakıldığında arab işi bir parfüm beklentisine girilebilir ancak hiçte öyle değil.
Ambergris,gül ve baskın olarak algıladığım aldehitler eşliğinde yumuşak tütsü.Odunsu notalar ve vetiveri de zaman zaman hissettiğim kokuda tatlılık yok.Kalıcılık çok başarılı oldu.Tam bir fransız kafası bu
- 10 beğenme
Yorum
-
Hdp Fidelis'i denedim bugun. Oncelikle belirteyim bal ve gül bariz önplanda.Alttan gizli bir yeşil gelecek gibi bir his yasatiyor fakat gelemiyor sanki. Performans yogunluk arayanlara uyabilir. Pek benzetebilecegim bir çalışma olmasa da,Davidof Leather Blend ve Mancera wild leather'in bir kac kez askere gidip gelmiş hali gibi bir benzetme yapabilirim.
- 8 beğenme
Yorum
-
Yararı olacagini dusundugum icin belirtmek istiyorum; açılış bitince, yani bal uzaklaşınca derinden gelen ve son saatlere dogru Amuoage Interlude ve Vertus Ombre'ye dogru evriliyor koku. Başlangıcı agır ve fazla tatlı bulanlar için hemen yüz çevirmemelerini tavsiye edebilirim. Lezzetli bir tütsü, gizli bir yeşillik olarak sona ulaşmakta..
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Aeon 001... Kullandıkça daha çok sevdim... Reçinelerin, aldehitli kirli çiçeklerin ve burnu tatlı tatlı yakan baharatların arkasında hissedilen vetiverin dozunda bir dumanla ve dozunda bir hayvansallıkla başarılı birlikteliği.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum