Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Evdekilerin bütün olumsuz yorumlarına rağmen interlude.

Yorum

• kuzukardes
      kuzukardes Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      bizim ev farklı değil ama biz hastasıyız...

• Dior addict
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Biri hayatının en büyük dumurunu yaşadı az önce)

Patchouli Nosy Be akşamı..

Yorum

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        2006'dan beri uye ve Hednic'i duymamış😬

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Duydu şimdi.

Ahahhahaha

• Guerlain Encens Mythique d'orient
      Notalarına ve ismine bakıldığında arab işi bir parfüm beklentisine girilebilir ancak hiçte öyle değil.
      Ambergris,gül ve baskın olarak algıladığım aldehitler eşliğinde yumuşak tütsü.Odunsu notalar ve vetiveri de zaman zaman hissettiğim kokuda tatlılık yok.Kalıcılık çok başarılı oldu.Tam bir fransız kafası bu

Yorum

• Hdp Fidelis'i denedim bugun. Oncelikle belirteyim bal ve gül bariz önplanda.Alttan gizli bir yeşil gelecek gibi bir his yasatiyor fakat gelemiyor sanki. Performans yogunluk arayanlara uyabilir. Pek benzetebilecegim bir çalışma olmasa da,Davidof Leather Blend ve Mancera wild leather'in bir kac kez askere gidip gelmiş hali gibi bir benzetme yapabilirim.

Yorum

• Optuna
          Optuna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yararı olacagini dusundugum icin belirtmek istiyorum; açılış bitince, yani bal uzaklaşınca derinden gelen ve son saatlere dogru Amuoage Interlude ve Vertus Ombre'ye dogru evriliyor koku. Başlangıcı agır ve fazla tatlı bulanlar için hemen yüz çevirmemelerini tavsiye edebilirim. Lezzetli bir tütsü, gizli bir yeşillik olarak sona ulaşmakta..

• Yeterlerden devam "lalique hommage a l'homme voyageur... Yani ne muhteşem bir parfüm!!! Niye gündemde değil diye düşünüyor insan.. !! Fragranticada " private label" a benzetmişler, gerçekten benziyormu?? Denemek lazımmış onuda ?? Yoksa bunu direk şişeli alayımmı?? Yardım lütfen

Yorum

• Testerden olacaktı

Yorum

• Ormonde Tolu

Yorum

• amouge journey; isminin hakkını veren kokulardan

Yorum

• PinotNoir
                PinotNoir Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sadece sonlarını kötü buluyorum. Sizin izleniminiz nasıldı?

• kaya
                kaya Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                benim içinde başlangıç ve orta bölümdeki tütün-baharat-tütsü üçlüsü olabileceği en iyi kombinasyonu sergilemiş ama sonlardaki kuru odunsu-deri biraz yavan kalmış hissiyatı uyandırıyor

• Bugün D&G Velvet Desert Oud sevdim bu kokuyu
              Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Aeon 001... Kullandıkça daha çok sevdim... Reçinelerin, aldehitli kirli çiçeklerin ve burnu tatlı tatlı yakan baharatların arkasında hissedilen vetiverin dozunda bir dumanla ve dozunda bir hayvansallıkla başarılı birlikteliği.

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Vetiver yorumunu baştan yazan bir parfüm. Oldukça farklı ve orjinal bir koku. Keşke sınırlı üretim olmasaydı

• Medea
                  Medea Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ara sıra, burnuma uzaktan Kouros'u andıran bir şeyler geldi gece boyu.

• Medea
                  Medea Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Hatta, kirli çiçeklerle deri hissi veren vetiverin birlikteliği Bandit'yi de çağrıştırdı

• Amouage jubi (vintage)

Yorum

• Bruno Fazzolari Five

Yorum

• Imaginary Authors Cape Heartache

Yorum

• Jean Paul Gaultier Le Classique EDT. 3000 şişe kadar yedeklemeli ☺️

Yorum

İşleniyor...
                    X