Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Lalique Encre Noire A L`Extreme (dekant spreyeri/vaporizatörü bozulmadan son bir iki fıslatma yapabildim) Evde kesin yedek spreyer gerekli bana, daha öncede oldu bu spreyer bozulmaları.
"Givenchy Only the Gentlemen Absolute " testerden kullandım, invictus-eros kulvarında, tatlı güçlü ama içinizi bayıltan bir tatlılık değil, rahatsızlık vermeyen, hatta iç gıcıklayan bir tatlılık, belki şişesini almam ama kesinlikle iyi bir koku. Invictus-eros kullanan "clubber" tayfası için daha kaliteli bir seçenek. Üstelik takım elbiseyle iş ortamında da sırıtmaz
Bir kolda Tuscan Leather, diğer kolda Bois 1920 Oro 1920... Yarışa TL daha agresif başlıyor gibi olsa da Oro, ilerleyen bölümlerde farklı nüanslarıyla onun önüne geçiyor.
Tuscan benzeri; Montale Aoud Leather, ADP Colonia Leather, Tuscan Leather, Godolphine, Clive C ve Bois Oro'yu aynı anda denedim. Aslında hepsi de hoşuma gitti. Ama Bois Oro özellikle tütün notasıyla çok daha zarif ve rafine.
Evet, hepsinin kendine göre belli çekicilikleri var. Gerisi kişisel tercihe kalıyor herhalde Bu arada Mustafa, beni Oro'yla tanıştıran aslında sensin. Bir parti bölüştürmeyle beraber sample göndermiştin. Ben de neymiş bi bakalım diye beklentiye girmeden öylesine denemiştim.
Haha. Çok iyiymiş. Hocam çok özellikli bir koku görmediğim için fakat bahsettiğiniz iltifat toplamayı da bildiği için kullanıyorum şahsen..( bugünkü gibi kapalı mekan arkadaş buluşmalarında)Benim de burnuma o hava geliyor.. Rahatsız edici bir derece gourmandlığı yok ki bu yüzden kullanabiliyorum.Burnumu götürüp bileğimde her aşamasını takip etme isteği uyandıran bir koku değil.8-9 fıs sıkmama rağmen bu yapıda bir kokunun bunaltması gerekirdi ama tatlı tatlı geliyor bu da yayılımının çok da geniş ve güçlü olmadığınu gösterir bana göre de
Yorum