Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hava soğuk. Bakalım "Yün İçlik" kokusuyla ısınabilir miyiz;

Slumberhouse New Sibet

Yorum

• Ambra Nobile Bu kokuda tanıdık bir şeyler var derken; Sevgili Vesna nın dikkat çekmesiyle daha dikkatli koklayınca eski berber dükkanı kokusu geliyor.

Yorum

• Ysl rive gauche şahane kokuyor çok huzurlu hissediyorum kendimi bu parfümü kullanınca...
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Lalique Encre Noire A L`Extreme (dekant spreyeri/vaporizatörü bozulmadan son bir iki fıslatma yapabildim) Evde kesin yedek spreyer gerekli bana, daha öncede oldu bu spreyer bozulmaları.

Yorum

• Bentley Absolute.

Yorum

• "Givenchy Only the Gentlemen Absolute " testerden kullandım, invictus-eros kulvarında, tatlı güçlü ama içinizi bayıltan bir tatlılık değil, rahatsızlık vermeyen, hatta iç gıcıklayan bir tatlılık, belki şişesini almam ama kesinlikle iyi bir koku. Invictus-eros kullanan "clubber" tayfası için daha kaliteli bir seçenek. Üstelik takım elbiseyle iş ortamında da sırıtmaz

Yorum

• Serge Lutens Chergui

Yorum

• Bugün tv günü dün male idi ama ne hikmetse maleyi kolumda hala baskın şekilde hissediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sabah kahvaltıya vintage fahrenheit ile katılım sağladık.Ah ulan dior yapılır mı bu kokuya.

Yorum

• Bir kolda Tuscan Leather, diğer kolda Bois 1920 Oro 1920... Yarışa TL daha agresif başlıyor gibi olsa da Oro, ilerleyen bölümlerde farklı nüanslarıyla onun önüne geçiyor.

Yorum

• PinotNoir
                        PinotNoir Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Tuscan benzeri; Montale Aoud Leather, ADP Colonia Leather, Tuscan Leather, Godolphine, Clive C ve Bois Oro'yu aynı anda denedim. Aslında hepsi de hoşuma gitti. Ama Bois Oro özellikle tütün notasıyla çok daha zarif ve rafine.

• Medea
                        Medea Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Evet, hepsinin kendine göre belli çekicilikleri var. Gerisi kişisel tercihe kalıyor herhalde Bu arada Mustafa, beni Oro'yla tanıştıran aslında sensin. Bir parti bölüştürmeyle beraber sample göndermiştin. Ben de neymiş bi bakalım diye beklentiye girmeden öylesine denemiştim.

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Medea hımm evet hatırladım "Bende farkındalık yarattığın için.." şeklinde düzeltiyorum

• En iyi patchouli de LİDGE ye oy verdim; aklıma geldi bugün LİDGE kullandım.

Yorum

• Initio Afrodizyak.

Yorum

• creed royal oud; biraz göz ardı edilse de creed in en iyilerinden

Yorum

• Umut Hocam gofret- Eti hoşbeş havası var ve kullanıcıya düşük yayılım hissi veriyor lakin iltifat toplayan bir parfüm. Sen de nasıl gitti??

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                              Umut Kurtoğlu Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Haha. Çok iyiymiş. Hocam çok özellikli bir koku görmediğim için fakat bahsettiğiniz iltifat toplamayı da bildiği için kullanıyorum şahsen..( bugünkü gibi kapalı mekan arkadaş buluşmalarında)Benim de burnuma o hava geliyor.. Rahatsız edici bir derece gourmandlığı yok ki bu yüzden kullanabiliyorum.Burnumu götürüp bileğimde her aşamasını takip etme isteği uyandıran bir koku değil.8-9 fıs sıkmama rağmen bu yapıda bir kokunun bunaltması gerekirdi ama tatlı tatlı geliyor bu da yayılımının çok da geniş ve güçlü olmadığınu gösterir bana göre de

• ultramarine
                              ultramarine Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Umut Hocam çok teşekkür ederim...

• Montale Black Aoud

Yorum

İşleniyor...
                            X