Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sabah UDV man 1993 yılında çıkmış desenger tayfada adı duyulmayan yüzüne bakılmayan , pek bilinmeyen , ucuz ama 1992 yılında çıkan Safariyi taklit edercesine onun kadar kaliteli ce güzel olmasada berbervari kokuları sevenler için gizli bi hazine . He UdV nin neredeyse Türkiyede bulunan tüm kokularını denedim yada çogunu bi müddet kullandım ama bu başka . Dip notaları resmen hayvan kokuyo :-) şiddetle tavsiye ederim.
    Gece az önce ise Ursa . Tende gerçekten üst notaları küflü peynir gibi kokuyo ilk defa çıplak tene uyguladıgım için yeni farkettim . Lakin elbisede çok daha güzel bi koku bırakıyo tende bu yok .
    Sabahta istanbul sogugunda ursa ile devam edicem 4 fıs yeter artar bile

Yorum

• Click image for larger version  Name:	 Views:	1 Size:	182.2 KB ID:	15255
      Uzun süre kullanmayınca özlüyorum(herşeye yorum yapıp şu deodorant yazısından kurtulmam gerek)
      Son Düzenleme B.taylan; 11-02-17, 07:31. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Green Irish Tweed.. Arkadaşlar bu arada bana acil destek lazım? Parfümlerimi mobil saklamak adına büyük bir termos bakıyorum.. Piknikçi bir insanım ve lazım oluyor. Bana büyük boy içine 7-8 parfüm alabilecek termos önerebilecek var mı? Böylece bozulmalarını önleyebilirim..Mucit adamım. Aklıma bir anda geldi bu fikir..
        Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 11-02-17, 08:59. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ibrhm
          ibrhm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu arada basenotes'ta paylasilan parafilm gerçekten parfümün ömrünü uzatacak harika bir çözüm ama usengeclere gore degil bastan belirteyim.

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Araştırmadım bile Reis. Üşengeçlere göre değil dedin, o iş bende bitti.

• ibrhm
          ibrhm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Özellikle dökme siseler içine hava girmesini engelleyen tekrar tekrar yapıştırılabilen bir bant. Split olursa ben 1metre alırım.

• Güne Moonlight in Haeven ile başladık

Yorum

• jatne
          jatne Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Daha önceki deneyimlerime dayanarak. 6 saat gibiydi diye hatırlıyorum

• PinotNoir
          PinotNoir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Cantona ile daha zayıf bulmuştuk. Ama aynı anda pek çok koku denemiştik. Tekrar kullanmak lazım.

• jatne
          jatne Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yorumunuzdan sonra daha dikkatli takip ettim. Yanılmamışım 5:30 saat kalıcılık oldu. Fark edilirlik ise ortalamanın bir tık altında
          Son Düzenleme jatne; 11-02-17, 17:46. Tarafından yapıldı.

• Tiziana Terenzi Laudano Nero ile devam, soğuk havalarda güzel gidiyor...

Yorum

• Bugün Jımmy choo illicit kullanacağım. Aysuma sevgilerimle

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Zoologist Rhinoceros

Yorum

• Günaydın Chanel pour Monsieur concentree

Yorum

• Bugun "Terre Hermes EDP" günü

Yorum

• İnitio Baraka ve the merchant of venice arabesque

Yorum

• PinotNoir
                    PinotNoir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Yorum alabilir miyiz hocam?

• Cihan mert
                    Cihan mert Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    hocam ikiside birbirine yakın tatlı ağırlıklı müthiş kokular ama benim favorim baraka. barakada amber misk ve sandal ağacının müthiç harmanı var çok başarılı bi parfüm ve performansıda mükemmel . baraka değişime uğramıyor açılıştan sona kadar ufak farkllıklarla ilerliyor. ama arabesque başlangıç kalp notası ve ayrılış olarak üç kısımda ilerliyor. barakayı sevmemdeki neden açılışı efsane ve canlılığını hep koruyor. ama arabesquyide çok seviyorum. oda çok kaliteli ve geçişleri güzeldir.

• PinotNoir
                    PinotNoir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Kafamda şekillendiler, çok teşekkür ederim.

• Hermes nil adananın güneşli ve ılık günende miss gibi

Yorum

• Encre Noire

Yorum

• Layer başlığı olmadığı için buraya yazalım. Çıplak tene, havaya sıkılıp içinden geçilmiş By Kilian - Love. Giyindikten sonra tekrar havaya sıkılıp yağmur gibi yağdırılmış Dior Homme Intense. Bu buz gibi İstanbul gününde, geçtiğim her yerde aşk izleri bırakıyorum galiba.
                      http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

• ibrhm
                        ibrhm Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Kaan bey bu parfum duşu biraz israf gibi olmuyor mu sizce de?

• fragranstein
                        fragranstein Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Duşu yanlış anladınız sanırım. Kilian 3 sprey, dior 3 sprey işlem tamam. Yağmurdan kasıt bol olması değil sıkma tekniği ile ilgiliydi. ibrhm

• Click image for larger version

Name:	5c564af796ad29ae758ff863a3676399.jpg
Views:	48
Size:	63.0 KB
ID:	15322

Yorum

• Çatı tadilat ı var o yüzden ustayla papaz olma durumunda kararlı bi duruş..yatagan

Yorum

İşleniyor...
                      X