Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• LM Scandinavian Crime..Koyu karanlık kokulara bir örnek daha.. Sanırım artık ciddi bir yenilik gerek niş zlhniyette... Sıkıcılaştı bu iş..

Yorum

• Buraya bir anı paylaşacağım.. Oldukça büyük niş bir mağazaya girdim..Mağazada iki kişi çalışıyor( kapanmaya yakın) biri mağaza müdürü yanında da bir bayan.. İki tane Arap ama rapçi kılığında adam girdi..Dedikleri şey 'I want perfume for men. It doesnt matter what it is' Neyse kadınımız Türk zihniyetiyle Aventus önerdi. Bu sırada ben de izliyorum.. Sonra daha 'mature' bir koku istediğini söyledi.. Kız bu sefer Duro Black Afgano filan gösteriyor. Dedim gittiği yol yol değil Buna Dia getirdim. Bir kokladı. Direk sar bunu dedi (225 euro ) Sonra arkadaşı bu sefer bana geldi ne önerirsin. İlk Memoir denettim sevmedi. 2. (Batuhan duy sesimi) Ursa sıktım. Bu da direk sar bunu dedi ( 170 euro mu ne) .. Hemen arkasından Yine bir arap çift geldi.. Arabik koku istediğini söylediler. İlk Montalelerden verdim ( Kız beni izliyor bu arada) Beğenmedi birkaçını. Ny oud verdim. Sardırdı( 250 euro mu ne) 10 dakikada ciroyu yaptım) İş teklif edildi.. Dedim siz beni gördünüz sadece daha Türkiye'de benim gibi 100 kişi var blogumuzda.. Korktular sanırım. Ha karşılığında 0.1 ml Neroli Outrenoir hediye ettiler. İnanılmaz bonkör Almanlar..
      Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 03-02-17, 22:59. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bursa'da hemen bir doldurma parfumcu açalım, ben dışarıdan müşteri çeviririm, sen de denetip satarsin😎

• Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
      Neroli Outrenoir
      Click image for larger version

Name:	tumblr_nbtvpwrkcZ1rt5fkyo1_400.gif
Views:	61
Size:	1.24 MB
ID:	12310

Kardeş kusura bakma gerisini okumadım.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Özet geçsene Umut!

• yalciner51
        yalciner51 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu hangi filmden kesinti.. merak ettim şimdi

• camorr
        camorr Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Jurassic Park Kenan Hocam.

• Yorum

• camorr
        camorr Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bereket versin. Şişe tombulmuş, nerden baksan 1ml var orda.

• Bahoo
        Bahoo Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Dam üstünde un eler
        Tombul tombul şişeler

• yalciner51
        yalciner51 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Splite açarsan seviniriz.. denemediğimiz bir koku Üstad

• Orjinal yazı sahibi: mm.olcayto View Post
      John Varvatos artisan,aslında yazlık hoş bir turunçgil parfümü ama ,artık yaz-kış ayrımı yapmıyorum parfümlerde.
      Hoşgeldin üstad.. Şükür kavuşturana.

Yorum

• Splitini yapabilirsin, bayağı büyük bir hediye olmuş tüm foruma yeter sanırım Umut hocam

Yorum

• Flowerbomb edt kullandım bugün

Yorum

• Dinleyin ey vakti duymak doruğuna varanlar
            Sıyırın kahkaha sırçasını cildinizden
            Omzunuzdan vaveyla heybesini atın
            Boşa çıksın reislerin, kahinlerin, şairlerin kuvveti
            Güler yüzlü olmak neydi onu hatırlayın
            Neydi söğüt gölgesinde gülümsemek
            Ağız dolusu gülmeden taşlıkta...

Bu efsane şiire eşlik edecek parfüm bulamadım
            فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• camorr
              camorr Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              "Güler yüzlü olmak neydi onu hatırlayın "

Herhangi bir Tauer parfümü iş görür.

• Bahoo
              Bahoo Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yüzümüzü güldürelim derken anamızı ağlatırız o fiyata
              Son Düzenleme Bahoo; 04-02-17, 00:04. Tarafından yapıldı.

• 1 saat kadar önce bileklere LM Parfums - Black Oud sıkmıştım. Her evresinde beni yine hayran bıraktı kendisine.

Uzunca bi' süredir her denediğimde kendisiyle ilgili notlar alıyordum. Artık detaylı bi' yorumun zamanı geldi.

Ben çok sevdim bu siyah arsızı...
            - Stop the car...
            - What ?!
            - Stop the fuckin' car!

Yorum

• camorr
              camorr Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Black Oud dekantımın jelatinini açtım ve heyecanla incelemeyi beklemeye koyuldum.

• Lagerfeld
              Lagerfeld Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Zevkle, keyifle. Darmadağın notlarım, toparlayıp yakında bırakacağım buralara.

• Aramis tuscany

tozlu bergamot bana daha çok genç olduğumu hatırlattı

Yorum

• Bugun Sultan Leather kullandım..Etkıleyıcı bır drydownu var..

Yorum

• Günaydın, öncelikle yeni forum hayırlı olsun. Başta Aysu Hanım ve Şerif Bey olmak üzere herkese selam ve saygılar.

Yorum

• Bir parfümsever olarak yolum sık sık Uzay Exclusive Bülent beye düşmekte, Bu gidişimde de Jovoy Gardez Moi aldım. Daha önce testerdan kokuyu biliyordum. Açık kumral olduğum için çok arabik kokular bende iyi durmuyor. Bu nedenle de Jovoy'dan tercihim Gardez Moi oldu. Çiçek ağırlıklı bir koku. İçindeki ylang ylang, yasemin, gardenya ve mimoza notalarının ağırlığı yoğun ve ağır bir çiçek kokusu bombardımanı yapıyor (ancak bayıltmıyor) açılışta ve bu etki uzun süre devam ediyor. Gün içerisinde bu yoğun koku hafifleyerek yerini beyaz nilüfer ve vanilyamsı bir etkiye teslim ediyor. Niş kokulardaki (bence) en önemli özelliklerden olan son noktada tekstilde ve saçta çizgisini bozmadan kalmasını ise gün sonunda hissediyorsunuz. Banyo yaparken saçlarınızdan yayılan hoş kokuyu seveceksiniz, tabi bu tarz kokulardan hoşlanıyorsanız.

Yorum

• fragranstein
                    fragranstein Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Merhaba Burak bey hoşgeldiniz. Sizi burada görmek ne güzel. Değerli izlenimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. Parfüm maceralarınızı bekliyorum. Gardez Moi için Bülent Bey'e safranlı pilav espiri bile yapmıştım Güle güle iyi günlerde kullanın.

• Kadir.tbk
                    Kadir.tbk Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hahaha bende bikere ugradım Bülent Beyin dükkanına ama ilgimi çeken nokta niş kokularda gün sonunda banyo esnasında etrafa saçınızdan yayılan kokunun çok hoşunuza gitmesi dogru anladıysam .Çok farklı hocam hiç böyle düşünmemiştim çok güldüm (sesli) ilgimi çekti.
                    Saygılar

• bdurus
                    bdurus Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Sayın Fragranstein, çok teşekkür ederim. Sağolunuz...

• Click image for larger version

Name:	13_k_vertus_1.png
Views:	65
Size:	223.3 KB
ID:	12478

Yorum

• Kadir.tbk
                    Kadir.tbk Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Mükemmel bi koku okadar lüx okadar elegant bi koku gerçekten çok iyi.Vintage terre severler bunu denediginde yada kullandıgında terrede neymiş diyebilirler ki vintage için konuşuyorum.
                    şahsi ve kişisel görüşümdür :-)

• Pink Floyd
                    Pink Floyd Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Aynen Kadir Hocam çok lüx kokuyor insanda farklı çağrışımlar yaratıyor. Sialjı da iyi iki üç sprey yapmama rağmen çevreden hemen fark edildi.

• Kadir.tbk
                    Kadir.tbk Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Kesinlikle hocam Vertusun kokularında 1001 ve eau cyan hariç neredeyse bütün kokuları mükemmel kalıcılıga sahip hemde özelligni kaybetmeden.
                    Carat Gold benim favorim çok çok iyi gerçekten .Topraksa toprak başkada bişey yok zaten :-)ara arada kuru kuru ara arada hafif nemli.

• Günaydın, bugün Penhaligon's Sartorial sıkarak güne başlayacağım. Tarifi zor bir koku. Daha önce kullandığım bir kokuya benzemiyor. Kalıcılığı 3-4 saat kadar ancak stick deosunu kullanırsanız daha etkili oluyor. Ben de bu şekilde kullanmayı tercih ediyorum. Kesinlikle gündelik bir koku. Tekstilde ve saçta son kalan notaları çok memnuniyet verici. Eminim pek çoğunuzun dolabında birden çok parfüm markası bulunuyor, bazen sabah karar vermek çok zor oluyor. İşte bu durumda Penhaligon's Sartorial sizi kesinlikle mahçup etmeyecek bir koku. Sıkıp güne taze ve enerjik olarak başlayabilirsiniz. İçindeki lavanta, bal mumu, meşe yosunu, derimsi odunumsu notaların bileşimi size çok iyi gelecek. Ben Harvey'den aldım. Belki başka yerlerde de bulunabilir.

Yorum

İşleniyor...
                  X